|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 77> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za celosen mir vo kucata
frli im koska na pit bul terierite |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во врска со ова-некои работи за жал не зависат од македончето....американацот (според мене) највеке меша прсти јасно каде што не му е место, али што можеме ние!? На крај краева коа правдата била задоволена!? Го гледаш Калимеро?? Сепак пак ке речам, чоекот ја мрдна државава од мртва точка барем и тоа е добро за старт.... само да потсетам... Зеленковски нигде го нема а коа треба да иде у Грција навистина секоја му чест. Чоекот нема муда па ке се напрај леш од пиење и сл. и е тежок патриот. Трифун испадна п**ка невидена, само што стана градоначалник имаше одмор 100 дена или така нешо слично. Што па тој напрај за Скопје кажете ми?! Криво ми е за градоначалникот на Струмица, може чоекот крадел ама Струмица ја напрај навистина град кој треба да се види и посети. Како што редовно викам-ако сака да краде нека краде, само истовремено и нека прави и вложува за подобра иднина. Нашиов Мајкл Џексон се уби од перење пари и сеа виде не виде ај Вардар го зема. Надам се ке напрај нешто БАРЕМ за него. И пак стојам на истото-не сакам да се двојам за ВМРО СДСМ или било која друга партија. Али навистина секоја чест на сегашниот премиер. Изменето од blueprayer - 29.Јули.2008 во 14:29 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...................Криво ми е за градоначалникот на Струмица, може чоекот крадел ама
Струмица ја напрај навистина град кој треба да се види и посети.
Како што редовно викам-ако сака да краде нека краде, само истовремено и нека прави и вложува за подобра иднина. Нашиов Мајкл Џексон се уби од перење пари и сеа виде не виде ај Вардар го зема...................... so vakvi razmisluvanja, nikad nema da mu svetne na ovoj narod, pre bi bilo deka ke, propadne!, zauvek! |
||
You live only ONCE!
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
друже БРЗА, тоа е реално гледање на стварите... а шо демек ти не би крадел ако имаш шанса и да си на таква позиција!? мижи асан да ти баам. |
||
|
||
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
druze, sto?!
zarem mislis deka bi bil budala?!, koga gledas deka mozes sto sakas da si pravis so narodnite pari, zosto i jas da ne ukradam ? ako nemam nikakov rizik! duri i gledam deka glupaviot narod, ke me brani !! |
||
You live only ONCE!
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
друже БРЗА реков ако не ме разбра...па секој размислува ко тебе, никој не е будала да не краде особено не ако е атеист нелиа тоа дали народот е глуп или не мислам дека не треба да навредуваш зашто и ти спаѓаш у него.
Изменето од moira - 29.Јули.2008 во 14:51 |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma on bi kradel
i dete od kolevka koga bi imal sansa sepak , biosot ne e mala stvar |
||
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugarke , koj brza,i kade?
па секој размислува ко тебе, никој не е будала да не краде особено не ако е атеист нели pa ,neli be imas zakoni?! za sto sluzat tie, ako ne, da go sprecat toa! |
||
You live only ONCE!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ateistite ne kradat, zasto pred umiranje nema od kogo da pobaraat proska, a gledame nekoj pred sekoj poteg odi i pali sveka za sreka ....
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gruevski e najdobar premier od site dosegasni bidejki sega imame mnogu praznici.Ja pozdravuvam Vladata bidejki mnogu raboti za nasata drzava.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da... za razlika od nekoj koj ne odi nitu
da se klanja ima sosem poinakva religija veruva vo demokratija po pat na terorizam |
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле бре дете бре, а бе иди бегај, не знам дали да се смеам или да плачам.....кога те читам.
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Совршена насилничка демократија. Е, тоа ти е да пукнеш од мака. Ама Грујо тоа си го зацрта и избра во програмата за вториот мандат. Па уште ако почне по џамии да иде тешко на нас........ |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa veke bese , kako ti toa ne si videl, bez konduri i so skrsteni noze pokraj Taci |
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |