![]() |
|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a koga bi znaela uste nekoi raboti , bi go ispovratila i siot burek koj vo zivotot si go izela
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Како на пример? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
objasnuvav vece ednas na veroispoved ... nepotrebno e po vtor pat da pisuvam za " higienskite " postapki
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ќе биде добро и таму, само треба време и инвестиции, што се виновни луѓето, навистина ги упропасти Енвер Хоџа.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
да да,... дури и ми се допадна ![]() |
||
![]() |
||
|
definitivno .... nema drugo .....
|
||
![]() |
||
skenderbeuuu ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
covek samo od lubomora moze da pise protiv albanija , protiv drzava so najubavi plazi, so najbogato istorisko nasledtstvo, so najpoznati luge vo svetot
( 4 oskarovci, 3 nobelovci) |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
[QUOTE=skenderbeuuu]
Sefe aj ke te molam kazi mi druga destinacija za poseta vo ablanija koja jas ne ja napisav vo predhodnive posto tolku se pravis deka ja saak i znaes taa albanija ..Eve ja sakam da mi predlozis mesto za patuvanje ama da ne e od onie jas so gi nabrojav! Изменето од mamma - 30.Јули.2008 во 12:44 |
||
![]() |
||
skenderbeuuu ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
sigurno ne si cul i ne ni znaes za BUTRINT, za Apollonija, Janina, Velipoja, Himara, Lushnja. ne se rpavi deka mnogu znaes, bidejki nisto ne znaes.
Изменето од skenderbeuuu - 30.Јули.2008 во 10:57 |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
Lushje sefe Lushje a ne ljushja se gleda kolku znaes
a apolonija i tamu sum bil toa e anticki grad...sto sakas i za Butrunit?????? juzno od sarnada sakas da ti kazam sto sve ima tamu.... nisto ti ne znaes za Albanija Изменето од mamma - 30.Јули.2008 во 12:40 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Do site uchesnici....ostanete na temata ve molam
![]() |
||
![]() |
||
BiLeNcE225 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Sakam da odam okolu 20 avgust Albanija...pa sakam da mi predloze nekoj nekoe poubavo mestence za odmor i normalno kade sto ke pominam poevtini otkolku vo Hotel Butrinit !!!...i dali ima strana kade sto mozam da vidam privaten smestaj ili toa da go pobaram ko ke stignam tamu????ako nekoj znae neka pise...i ako nekoj bil neka kaze otprilika kolku go fatilo za prevoz smestaji t.n............i sto mislite Saranda ili Valona????
Изменето од BiLeNcE225 - 30.Јули.2008 во 13:49 |
||
![]() |
||
harry ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
momentalno sum se naogam vo albanija od drac okolu 15 km veruvajte iznenaden sum so uslovite so plazata so cenite immame iznajmeno apartman so dve sobi 300 evra ama se naoga vo luxuzen del kaj( mali i robit) taka se vika mestoto albanec sum ne deka sakam da ja falam albanija idev porano vo bugarija albena italija lido di jesolo spanija lloret de mar ... moze uste ne go imat luxozot na ovie odmoralishta ama veruvajte ke se iznenadite
ova bese samo edna informacija za tie koj sakat da odmarat vo albanija srekavam mnogu nasi luge od makedonija site se zadovolni dosta so ovie nacionalizmi dosta so ovie vojni zivotot e kratok za toa da go ziveemee kako luge i da uzivame so dobro sosedstvo da uzivame vo dobri odmori za nas i za nasite deca |
||
![]() |
||
nikifor_gvg ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
ajde nekoj ako ima poveke informacii za saranda i valona neka mi napose,ceni i kakvo e privatnoto smestuvanje,planiram na 20.8 da idam samo neznam na koe od ovie dve mesta,sekakvi informacii sa dobredojdeni.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |