![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 15> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Е јаготке, овој малер нешто и мене често ме бие ова лето... А бе се плашам, летото ќе си помине а јас ќе си останам бела ко сирење...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Od sabajlevo na mira ne me ostavi ni minuta...najdobro da si legnam i da ne se razbudam do utre
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ako se pravis so razum,
pomalku ke te , bie! |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ona sto nema da te ubie, te pravi posilen
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Во последно време често....узас еден...
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
misseli4ka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
па не сум баш малер (да не се подречам)
![]() ![]() ![]() |
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
![]() |
|
![]() |
|
d_dani ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
sto me ocekuva sega ovaj utre
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Retko...so ke me bie,koga vekje ja izgubi mokjta da me iznenadi i iznervira.
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не често-скоро ич..ама затоа сум трапава до немај каде
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Malerot go koristam kako izgovor za moite pogreshni postapki.
|
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
malerot mi e drugar...
se slozuvame ..... maksimalno... |
|
![]() |
|
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
kakov li sega ke me strefi
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mala doza na maler e korisna kako vakcina...treba da dozvolis da te akne za da stanes otporen od pogolem
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Сум малер ама не за во книга на рекорди ... ама знам една личност што е за таму, мајко мила каков баксуз е тоа
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |