|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 45> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со зборовите мора внимателно, тие имаат моќ да ни ја олеснат душата, да ги усреќат другите но и да нанесат болни рани кои тешко заздравуваат. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dusice moe umno
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ? E sea ke vidis .
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dusice, ama ladno e za na odmor, zavrsi letoto, da si ostaneme " Na zadnjem sedistu moga auta"
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нееееееее...како можеше ова да ми го направиш? Цела година живеам за тие десетина-петнаесет дена одмор.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste ovde imalo slobodno mesto
|
|
(idi)
Нов член Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi upatuvam vnimatelno,sekogas da ne se pocuvstvuva sogovornikot navredeno-eve i ovoj pat ni sama neznam kolku pati do sega gi upatuvam kon "slepiot","gluviot",onoj koj nesaka da si gi razjasni prosto i ednostavno eve i PAK mu velam odi,onamu kade sto si ostavil-a del od sebe, odi onamu kade sto pripagas,odi onamu kade sto si mu na nekoj potreben....zaludno e da si go trosis vremeto i zivotot onamu kade sto nepripagas....odi onamu kade sto te sakaat i ke te pocituvaat...majstori ovde ne ni se potrebni od tvojata oblast,a gi ima na preetek....mojot svet opstojuval bez tebe do sega pa i od sega........
Изменето од (idi) - 27.Јули.2008 во 16:50 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj si kazuva sto mu lezi na dusha,si se zalat istovremeno i mislejki sto sledno da kazat ne go ni slusaat sogovornikot veruvajki deka nivniot problem e prioriteten i treba da bide soslusan i razbran...i na krajot se ostanuva nedokazano i neresheno,ama bitno da teche muabetot
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas nikoj ne soslusuva sto kazuva. Vo dobro sekoj pogresen zbor se svaka kako smeska, vo zlo i da se pocesas se smeta kako zakana
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa koga treba da kazes ili soopshtis nesto nekomu sekogas prvin podgotvi go "terenot" taka sto ke go oraspolozos i nasmees sogovornikot
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ne " S neba, pa u rebra "
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa jas obicno koga treba nesto da i kazam na majka mi,ja fakjam na spienje(a ona inaku ima "lesen son"i dur spie odgovara)i sto i da i kazam mi vika-DOBRO
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |