|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogolem problem prestavuvaat tie sto provociraat ljubomora
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku ljubomora vo ljubovta e potrebno kako sol vo jadenjeto:
ako se pretera nema dea bide vkusno, a i stetno e po zdravje Изменето од eurydice - 12.Мај.2008 во 00:52 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa se obicno onie sto baraat dokaz deka se sakani poradi nivnata nesigurnost,a izgleda dobivaat samo lazna ljubomora i gluma,pa taka ostanuvaat vo zabluda deka nekoj e lud po niv |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema jubov bez ljubomora...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kojsumjas do nekade si vo pravo... no ljubomorata moze i ljubovtaa da e unisti! Se e zdravo i dobro dodeka e vo merka, no ako se pretera togas toa vise nisto nema so ljubov, toa e za mene bolest! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da nadopolnam...i tagata,a i site ovie gore navedeni chuvstva se loshi koga ke se pretera.. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e deka ja sakam...
Ama i bev ljubomoren deneska u p... m... Zoso znam deka nikogas nema da ja imam... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубомората е доказ на недоверба, на слабост... ако ме сака ќе ме сака без да се сомнева во секое машко што ќе го погледнам... без да ме прашува за секој број во мојот именик.... без да се чуди на мојот одговор... не,.... љубомората не е никаков доказ на љубовта.... а доколку сум со него, треба да му биде јасно дека јас сум САМО со него.... и дека нема зошто да ме интересираат други....
само, пуста љубомора,...... чуда прави...... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEEEEEEEEEE BISERCE AMA NE MISLAT SITE KAKO TEBE...
I NE SE SITE KAKO TEBE DOKOLKU SI TI TAKVA KAKO SHTO PISHUVASH...... INACE LJUBOMORATA E DOBRA VO OGRANICENI KOLICINI... NE PRETERANO PO MALKU ZA DA GO POTSETUVA DRUGIOT DEKA IMA NEKOJ SHTO MISLI NA TEBEI SHTO SE GRIZI |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомора, доказ дека недостига доверба и аргумент дека те сака. |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata ima dve strani od liceto, znaci za dvajca...e pa...ednata strana isturi i zezok zejtin i vecno ke bide tvoja
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA LJUBOV BEZ LJUBOMORA(DO GRANICA)KAKO I NEVERSVO BEZ PRICINA
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се цитирам самата себе кажав еднаш, сега само да се дополнам... љубомората можеби била некаков доказ дека те сака, да,... пред 100 години !!!! сега сме во 21век, каде што има тооооолку многу начини да си ја покажеш љубовта... а некој да најде баш со љубомора... хммм не баш |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |