|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 360361362363364 525> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega jas sum na red
Neka cue cel svet deka bez tebe jas ne, ne mozam sega jas sum na red da im kazam za nas Deka bez tebe jas ne, ne ziveam |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U mojim snovima zivis
u mojim snovima pravis lom i samo tamo jos mogu ljubiti usne i biti tvoj Jer sutra dvije ce suze iz tvog zivota izbrisat' me i k'o da nismo se sreli stranci bit' cemo zauvijek Nije za nas ljubav nije za nas ljubav nije za nas |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Come, as you are. As you were.
As I want you to be. As a friend. As a friend. As an old enemy. Take your time. Hurry up. The choice is yours. Don't be late. Take a rest. As a friend. As an old memoria |
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...soul on fire...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Now I believe that dreams come true 'Cause you came when I wished for you This just can't be coincidence The only way that this makes sense is that You're an angel You must be an angel, baby..... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i belong to you
and you, you belong to me too you make my life complete you make me feel so sweet |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosila je jelek svileni kao u pesmi narodnoj
I krstic, znak na lancicu da nekog ceka, navodno O, to su bili svatovi, sve kiceni i zlaceni A mi smo bolje svirali neg' sto smo bili placeni Al' dobro sad Nosio sam sal od kasmira i prsluk protkan tajnama Bas od takvih su je cuvale tetke sa 'ladnim trajnama K'o srna me je gledala, zalosnom pesmom sludjena cije si pile pirgavo, sto nisi meni sudjena E, da |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hej pusti kose pune polena
hajde bas u inat babarogama hopa digni suknju iznad kolena znam da krijes cardas u tim lepim nogama |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Come hold me tight
let your body swing right next to mine Love me tonight let me find a way to make it right Come hold me close let me feel the heat burn deep inside Hold me tonight let me find a way to make you mine Listen to my heartbeat |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vetar prosipa bokal fosfora.
Vitraz mraza na oknu prozora. Jedne noci k'o ova, znace Bog, doslikacu portret zivota svog. Silueta se davno nazire. Neko uzdahne, neko zazire. Isto vide a razno tumace, djavo prste u farbu umace. Prave si boje dodala na taj portret zivota mog: talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog. I lila, tamnu, ceznjivu, i boju breskve, neznu i sramezljivu, setno sivu, nepogresivu. Roze nadjoh medj' starim pismima, modru vrpcu nad teskim mislima, ukrah ridju iz pera drozdova, laki purpur iz prvih grozdova. Uzeh oker sa svece svecarske, drap sa svilene masne becarske, mrku s tambure tuznih tonova a cinober sa nosa klovnova. Prave si boje dodala na taj portret zivota mog: talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog. A crnu nisi stedela, ali bez nje bi bela jos izbledela - bez crne bela ne bi vredela. Srce je moje napuklo k'o kora starog bagrema, al' u tvom oku kao lane zadrema. I, jedva, kao sapati, nicu u uglovima zlatne paprati. Pramen sna u sliku navrati. |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......
Hajde, Boze, budi drug pa okreni jedan krug unazad planetu noc je kratko trajala a nama je trebala najduza na svetu U mom oku samo hlad u mom srcu samo stud, inje i prasina nisu cvorci pevali dok je iznad krovova svirala tisina... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Curi od jutros od četiri-pet,
rešilo nebo da potopi svet. Nad gradom danima vise iste kulise. Poliva kiša al' to joj je zanat, ma sve mi je ravno k'o severni Banat, manje više, i sa kišom i bez kiše. Vreme se vuče k'o teretni voz, gde li večeras da pomolim nos? Klasika: "Konobar, un cafe' macchiatto". Pa da. Prolazi vreme, al' to mu je manir, i sve je to plitko k'o plekani tanjir. Izeš sliku, nigde jedra na vidiku. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Cause you had a bad day You're taking one down You sing a sad song just to turn it around You say you don't know You tell me don't lie You work at a smile and you go for a ride You had a bad day The camera don't lie You're coming back down and you really don't mind You had a bad day You had a bad day ... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Volio bih da si tu nocni program je na radiju pustaju neku dragu muziku moje misli tebi putuju putuju da te pronađu Nocas zvijezde padace jedna od njih nasa je jedna nosi utjehu k'o u snu volio bih da si tu Volio bih da si tu ove noci da pricas mi slavili bi do zore svu bi njeznost svijeta popili popili pa se ljubili |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 360361362363364 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |