|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 23456 55> |
Автор | ||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонував како од дозд ми прокиснал таванот...течело вода, локви цели...лом...и тоа во сите соби...што ли ке биде???
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sonuvav deka mu e prazno bez mene
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е овој сон морам да ви го кажам... сонував дека сум била на одмор во Крани, и дека езерото било ептен бистро а јас сум ги шлапкала нозите во водата и во водата живеел еден крокодил, и едно ( пазете го ова )... и едно макаронче после крокодилот ме нападнал, и јас бегајќи сум дошла до колата ама рипнал врз мене... ух добра е... се разбудив
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poplava, ili taga ili steta |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
povrzanost so minatoto, detstvoto, skalite s eobicno napredok kon nekoja cel, ama patot e dolg |
||
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сонував болница,...како јас сум болничарка,...и чувам едно мало бебе... другото не е битно
|
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби се обидуваш да се заштитиш самата себе си...
|
||
|
||
sonn
Нов член Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cesto....ili patuvanje vo nekoja druga dimenzija...vo svetot na bajkite...i ne sekogas ubavite migovi od razumot...patvanja na mesta na koi i navistina samo vo son bi bile...dimenzijata na umot,a ne na razumot....koga ke go dostigne svojot vrv se vrakame vo realnosta ili razumot,a togas znae navistina i da BOLI ,togas nadoagaat iljadnici zosto,a samo edno "za toa"....konfuzija od misli prasanja,a nikakvi odovori....vistinskiot go znaeme no imaginarniot e toj sto povtorno ne vraka onamu od kade sto i se .....zapocnuva.koga bi go promenile barem samo za mig,za nikogas da ne se povtori...da ne postoi juni....ili barem samo noemvri...ili mozebi samo ova denes...za poubavo utre i posrekno utro..EH KOGA SAMO BI MOZELOOO...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...podracnata... kako gi pregleduva planiranjata... za ucebnata 2008/2009
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Strasno.... Ja pa bev vo podracnata... |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... правам сендвич ... а ми го нема едното парче леб
|
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene ne sekoja vecer ama sekoja 3 sonovam eden isti son kako pagam od motor a stvarno imam pagano i od toj moment mi doaga na son kako pagam :S:S strasno :S
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа значи дека треба да си го смениш аватарот. |
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dzabe ako go smenam avatarot koga sum zavisnik od motori i nemozam bez motor... |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |