|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 12611262126312641265 1553> |
Автор | |
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако прашуваш за метео состојба,деновиве залади ептен ама еве денес ко што гледам се поправа (јеееее) а ако прашуваш дали е интересно или не,па...онака.Утре си идам за Скопје,па вечер очекувам добро журче да направиме |
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe...ti se zazali za doma a
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hello to all...
...kaj si devojche cel den... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sega znam deka ete te...
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај кидна тета?
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro be moira, ne me karaj...sakas da kazes deka nekomu mu nedostasuvav pa ti vednas raspisuvas potera po mene
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci vaka.....vo kratki crti potsetuvanje edno... Narcis bilo prekrasno momce so mnogu ubavi crti na liceto.bil mnogu obzemen so sebe i svojata ubavina shto zapostavuval se drugo i sekoj moment go koristel za da bide poubav(neshto kako deneshnive metroseksualci).Sekade kade shto odel plenel so svojata ubavina(ova kako apolon koga shetal po zemjata a zenite gi napushtale svoite mazi so nadez deka ke zavrshat vo pregratkata negova).Najmnogu so svojsta ubavina gi plenel shumskite nimfi(ova se verovatno nekoi stvorovi od zenski rod) koi sekogash go pratele kaj i da odel i mu dovikuvale deka e prekrasen(ama toj se prael fraer golem-ic ne gi reckal).Nejse.Ednash doshol do svojot potok ili izvor(ova ne e potvrdeno-izvorot de) i se poglednal vo odrazot vo vodata,tolku bu se bendisal tipot vo vodata(verovatno e mnogu deka bil gay-no ne e potvrdeno od nukogo) shto se presegnal da go dofati i padnal vo vodata i se udavil. e tolku.... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha...prekrasno raskazano fiks
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ucev sredno fille mi dojde vo raka edna kniga za starogrckite mitovi...imashe vo nea i za narcis...veruvaj od togash ova mi e ostanato vo sekavanje
vtora godina sredno bev..znaci dalecnata 1994 godina... eeeeeeeeeee 1994...ccccccccccc...auuuuuuu abe zivotot mi pominal do denes dve petini od evropski prosek...lele.. sega malu go filuvav da bide pointeresno ama gore dolu poentata ostanuva i site ja znaeme...... |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm...1994ne ti kazuvam vo koe oddelenie bev togas
Inaku, fiks, pred nekoj den si ja kupiv knigata najgolenmite svetski mitovi, ama se uste ne sum sednala da ja procitam... Inaku, vo sredno imavme edna kniga za obrabotka, se vikase Grcki mitovi...ja citav...imase prekrasni mitovi...Da ne mi bode oci toa GRCKi napred, mozebi bi sednala pak da ja procitam |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fille mislish na knigata od ARTUR KLARK li?
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, fiks...ja nacekav na plostad...Od izdavackata kukja imaa stand i slucajno ja vidov...Inaku, sakam da citam mitologii...interesni mi se...pa ja zemav i ovaa...samo nikako da dojde na red da ja procitam
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imam doma:MISTERIJE SVETA:....na hrvatski e mojata...ja imam procitano edno 50 pati ako ne i poveke...prekrasna e ....a kolku pari cineshe fille?
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 12611262126312641265 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |