IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12611262126312641265 1553>
Автор
Порака
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:28
Originally posted by la fille la fille напиша:

Mali, kako e vo Veles?голема%20насмевка

ако прашуваш за метео состојба,деновиве залади ептен ама еве денес ко што гледам се поправа (јеееее)

а ако прашуваш дали е интересно или не,па...онака.Утре си идам за Скопје,па вечер очекувам добро журче да направиме голема%20насмевка
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:29
hehe...ti se zazali za doma aголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:31
...hello to all...големо%20гушкање

...kaj si devojche cel den...изненадување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:33
eve meцрвенеењецрвенеењецрвенеење
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:36
...sega znam deka ete te...намигнување
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:37
кај кидна тета?збунетост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:44
e dobro be moira, ne me karaj...sakas da kazes deka nekomu mu nedostasuvav pa ti vednas raspisuvas potera po meneизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:44
Originally posted by la fille la fille напиша:

go imam citano mitot, no ne se sekavam bas najdobro na detalite...znam deka fraerot Narcis sekoj den se gledal vo ezeroto i si se voodusevuval na svojata ubavinaгазење%20од%20смеење

znaci vaka.....vo kratki crti potsetuvanje edno...
Narcis bilo prekrasno momce so mnogu ubavi crti na liceto.bil mnogu obzemen so sebe i svojata ubavina shto zapostavuval se drugo i sekoj moment go koristel za da bide poubav(neshto kako deneshnive metroseksualci).Sekade kade shto odel plenel so svojata ubavina(ova kako apolon koga shetal po zemjata a zenite gi napushtale svoite mazi so nadez deka ke zavrshat vo pregratkata negova).Najmnogu so svojsta ubavina gi plenel shumskite nimfi(ova se verovatno nekoi stvorovi od zenski rod) koi sekogash go pratele kaj i da odel i mu dovikuvale deka e prekrasen(ama toj se prael fraer golem-ic ne gi reckal).Nejse.Ednash doshol do svojot potok ili izvor(ova ne e potvrdeno-izvorot de) i se poglednal vo odrazot vo vodata,tolku bu se bendisal tipot vo vodata(verovatno e mnogu deka bil gay-no ne e potvrdeno od nukogo) shto se presegnal da go dofati i padnal vo vodata i se udavil.
e tolku....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:45
hahaha...prekrasno raskazano fiksнамигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:52
koga ucev sredno fille mi dojde vo raka edna kniga za starogrckite mitovi...imashe vo nea i za narcis...veruvaj od togash ova mi e ostanato vo sekavanje
vtora godina sredno bev..znaci dalecnata 1994 godina...
eeeeeeeeeee 1994...ccccccccccc...auuuuuuu abe zivotot mi pominal do denes dve petini od evropski prosek...lele..

sega malu go filuvav da bide pointeresno ama gore dolu poentata ostanuva i site ja znaeme......
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 17:54
hmmm...1994збунетостзбунетостзбунетостne ti kazuvam vo koe oddelenie bev togasплазење

Inaku, fiks, pred nekoj den si ja kupiv knigata najgolenmite svetski mitovi, ama se uste ne sum sednala da ja procitam...

Inaku, vo sredno imavme edna kniga za obrabotka, se vikase Grcki mitovi...ja citav...imase prekrasni mitovi...Da ne mi bode oci toa GRCKi napred, mozebi bi sednala pak da ja procitamплазење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:01
fille mislish na knigata od ARTUR KLARK li?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:06
Da, fiks...ja nacekav na plostad...Od izdavackata kukja imaa stand i slucajno ja vidov...Inaku, sakam da citam mitologii...interesni mi se...pa ja zemav i ovaa...samo nikako da dojde na red da ja procitam
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:09
ja imam doma:MISTERIJE SVETA:....na hrvatski e mojata...ja imam procitano edno 50 pati ako ne i poveke...prekrasna e ....a kolku pari cineshe fille?
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12611262126312641265 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.