|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 55> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So arogancija, praznoglavost i nanesuvanje taga i bolka na drugi luge
|
|
vannila
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тагата е нормално чувство и ако никогаш не сме тажни значи не сме нормални луѓе.....само треба да научиме како да ја надминеме, а во тоа можат да ни помогнат луѓето што ги сакаме и луѓето кои не прават среќни... некој горе рече дека тагата со тек на време станува навика и се живее со неа...но не...тагата длабоко во нас поттикнува стрес, а стресот е причина за кое и да било заболување на организмот...затоа ослободете се од тагата...едноставно...морате напред...иако сте на дното-тоа е вашето омилено место затоа што од него ке отскокнете и ке отидете на површината, на врвот, да продолжите со животот
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tagata i bolkata se proverka na realnosta vo momenti na sok koga ne sme spremni da se suocime i pomirime so vistinata. Nagonot za opstanok za priblizno gore - dole, "sekoe cudo za tri dena " ke ne spusti na zemja i prodolzuvame ponataka so novi idei i planovi za slicna cel.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......jas mislam nikako................sve duri samite ne si napravime crvena linija.........stop do tuka ..............poveke ne........................
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema nesto sto ne pominalo...kako u vojska koga me stavija i mislev deka ke umram od taga i bolka...ama Desanka me utesi
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
два конца парај
од срцето драга едниот црн другиот поцрн едниот буди од минато траги дугиот иднината на дланка што ја нуди... наравоучение - мисли само на денес |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууууууу...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па кај си ти... имаш нешто тажно или болно на душичката?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima...ja sum toa takvoto
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зар има некој што не носи по малку тага во себе? |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo ona me primeti i me tesese koga me donesoa uplakan prviot den u gradinka i maramce duri mi dade, ama kako ne znaev da go koristam, ona me nauci...ja...toa da go zaboravam...nikogas nema, a uste koga mu akna cvorga na edno loso dete sto mi se smeese, moeto srce zasekogas bidna nejzino
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
болката и тагата можат да се надминат со тоа што е спротивно од нив - радоста и смеата исто така, добар начин да се подзаборават, барем на малце... е да ги правиш работите во коишто уживаш... без разлика, дали е тоа читање на книга, или шетање рано наутро... подршката од драги и мили личности, е нормално најважна...
п.с а зошто едноставно, да не застанеме на еден рид, и да се изнавикаме ?? п.п.с упс, тоа беше за нервоза |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Времето лечи се.. |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влатче, мило ми е што се вклучи, редно е малку да прошеташ и наваму, поздрав
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |