|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Автор | ||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so znam...mnogu mi e odbivna uste odkako znam za nea.....ne znam ima nesto negativno vo nea....i ne ja sakam voopsto...ali za glumenje stvarno e super...:)
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво што успеа да го одвоиш приватниот живот со професионалниот, како голем филмски критичар, а богами и како голем познавач на филмовите во кој глуми Jolie, дојде до заклучок дека е добра актерка, но приватно како карактер (изгледа не ви оди добро кафе муабетото) не ти се допаѓа. Не ми се веруваааа |
||
First Rule, I Rule
|
||
Grim
Група Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е девојка ми баш има добар карактер, забавна е, комуникативна, шармантна, понекогаш кога нема многу работа знае и да ме изненади и да зготви ручек, секогаш го носи и зема детето од градинка за да не се малтретирам јас. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Grim
Група Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро бе ако ми е девојка не значи дека ќе ве тепам ако зборите нешто против неа |
||
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu jaka zenska e nema so
|
||
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ке порасниш и ке дадеш одговор некој на темава?? |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum imal ista kako neze , nsito posebno , prazna glava :)) seriozno :(((
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој ти така за на Grim девојката, не е празноглава. Чим е негова девојка значи е закон |
||
First Rule, I Rule
|
||
bazo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskreno ne mi se dopaga voopsto, ima mnogu poubavi od nea, a i plus toa ne pravat nikakvi "gluposti" samo i samo da gi ima na prvite strani na spisanijata...
|
||
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
druze ne ti e devojka be so mene ide sega eve bas sega e tuka i se smeeme na ova sto si pisal |
||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno e deka ima i poubavi zeni od Angelina Jolly ama sega za sega e THE BEST
|
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANGELINA JOLIE & BRAD PITT Изменето од Синдарела |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah kakov pogled sto me pleni iako sum devojce
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |