|
Христијански рап во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa jas rekov Ok a tebe ti se zaarni ahaha
|
|
Protestant
Нов член Регистриран: 23.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marija sega ke ti odgovoram...
Za dopiranje od milosta ima razni na4ini.Jas bev dodirnat na 4uden na4in i poveruvav...Milosta sluzi za spasenie i toa e od Boga,no evangelizacijata sekako deka ni e dadena na nas...Pagjanjeto vo trans ne go opravduvam i isto taka preteraniot pentekostalizam,ne mislam deka e demonska pojava,tuku 4ove4ko glupiranje...NAJISKRENO... Drugo:Mirjam to4no deka ne pravela rap,no pravela nova muzika,nepoznata za togas..A i David pokasno pravel drug stil na muzika... Prijatno za usite velis...Da to4no,no rapot na mnogu lugje e prijaten za usite...Nemozes zaradi subjektivno mislenje da kritikuvas objektivna prifatena muzika...Jas na primer ne mozam da podnesam turbofolk,no sto da mu pravam toa e...Koj saka neka si slusa,jas ne,blagodaram...Taka da i ti,ako ne slusas rap,ok e..Ama ostavi go na onie za koi slusaat,taka da nekoj i preku nego ke ja pronajde vistinata...Vistinata za Boga,noviot nacin na evangelizacija koja e za pomladite generacii,i toa moze da sluzi za Bozja slava...Ne kritikuvaj deka e satansko,nesto sto sluzi na Boga,kapish.... AJ BOG DA TE BLAGOSLOVI I 4UVA... POZZ |
|
"Koj so srce veruva i so usta ispoveda kje bide spasen". Amin
|
|
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Muzikata ja kreiral BOG za da mu sluzi nego i ne kreiral samo pop,rock,tuku i Rap i rapot treba da e za negova slava
Satanata ne kreira on unistuva BOG e toj sto kreira |
|
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima 2 3 novi pesni posle kje gi sraam
|
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе дај бидете сериозни.
Рапот е музика со која Сатана сака да го контролира светот и да воспостави Светска Доминација. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пента...немој да ги сраиш туку да ги ставиш
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добредојде КГБ.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
fileo
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ножот може да се користи за готвење храна или за убивање.
вие одберете. кој јаде, јаде заради Бога, кој не јаде, не јаде заради Бог. секој нека си остане во своето уверување. ако сака да пее христијански рап нека пее, ако сака нека го слави Бог со народна музика, или со кантри. |
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро ве најдов Марија Магадалена
|
|
MAJA DIKOVA
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka se slozuvam deka seta taa muzika sto e pogore navedena e satanska!!!Ideka na toj nacin ne moze da se slavi Bog!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој го доживува Господ на свој начин... некои мислат дека повеќе го слават со тоа што одат секоја недела во црква,... други го прават тоа со запалено кандилце, трети со секојдневна молитва... а четврти пак, со песна... секој има право на свој избор.... важна е вербата во Господ, тоа што го имаме во себе,... а не е важен начинот на којшто ќе го покажеме тоа
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... gospod e nasekade okolu nas ... vistinskite vernici najpovece go imaat vo sebe ..... sosema ispravno biserna ..... veruvanjeto vo boga ne se meri so toa koj kolku pati posetuva bozja kuca ..... a uste pomalku kakva muzika slusa ..........
Изменето од miroslav_g8 - 27.Јули.2008 во 14:18 |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MIslis deka muzika e satanska - ajde kazi mi kade ima nekoj kodeks ili bilo sto spored koe mozeme da opredelime deka nekoja muzika e satanska, spored toa dali im se dopadja na nekoi ili ne - pa mene moze da mi se dopadja a moze i da ne mi se dopadja no, nemam nikakvo pravo da narecam i okarektiziram nesto kako satansko, posebno ako se raboti za necij trud koj e umetnost, sto e uste povazno vo ovoj slucaj taa muzika go slavi boga ...... Jacinata na zborvite na tastatura ne se oseca neli, no tie sepak povreduvaat, kako i da e interesno e da se slusne nesto vakvo.... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema ni da se zamaram so toa sto zborat stanaska stvarno smesnoo,nigde ne se slavi stanata vo pesnite tuku nasiot BOG ISUS HRISTOS
comming soon Album za slava Na BOG dobar za mladinata BOG so vas |
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |