![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 205206207208209 635> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Благодарам Анастеа, секое добро-на сите полиња во животот...
![]() Леле, ептен ме ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
SREKEN RODENDEN maria_magdalena
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...cro Срекен Роденден...
П.С. ...банот ти е симнат...роденденски подарок од мене и бојан... Изменето од moira - 24.Јули.2008 во 01:29 |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
maria_magdalena,
Тооооопло, море најтопло, ти посакувам и Го молам Господ да ти подари Спасение и Здравје!! Да даруваш љубов и да ти даруваат љубов!
Да бидеш одвнатре исполнета со мир и да бидеш опкружена од мир!
Да бидеш голем и цврст сад во кој Господ ќе ја лее Својата Слатка, НајСлатка, море ПреСлатка Благодат до бескрајот на вечноста!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!
И да живееш на земјата онолку колку што живеел Адам на земјата!
Што пропуштив да ти посакам?
![]() ![]() |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, МАГДЕ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... SREKEN RODENDEN MARIJA....I MONUSHKA... MNOGU ZRDAVJE I SREKA...
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sreken rodenden Marija Magdalena
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne znam dali sakas papagali, ja gi sakam mnogu , ako nekes ke gi vratam magde moja
![]() Sreken rodenden ![]() ![]() Изменето од zbunet - 24.Јули.2008 во 09:44 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sreken rodenden Monuska
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од zbunet - 24.Јули.2008 во 09:18 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Среќен роденден Марија ![]() ![]() ![]() и Монушка (извини со закаснување) ![]() ![]() ![]() Да сте ми живи и зрави, весели и среќни.... Се најдобро ви посакувам во животот.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од zbunet - 24.Јули.2008 во 09:29 |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Дчки, навистина немам зборови, колку убаво ме изненадивте сите, абе ова ни дома не ми го приредуваат, најсериозно...Ова е...абе ова е посебно семејство. ![]() Фала ви многу, уште еднаш, фала на тебе Филе,филмаџијката, Збунет (да, често си ми во мислите), Православие фала за честитката, Фала на IQ. james dean, mammad...
Леле колку прекрасно семејство имам, па какви подароци добив...
Навистина ве сакам од срце ![]() Изменето од maria_magdalena - 24.Јули.2008 во 10:13 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mare magde neka ti e se naj naj naj
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 205206207208209 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |