|
Хунзите во посета на прататковината - Мак |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
slavo-makedon4e
Група Регистриран: 21.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonija mora da se soedini so bugarija, nie sme ista krv i sme bugari, da be pozdrav brate
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od koga albancite i bugarite stanaa istokrvni ? ... ova nekoja nova genetika ce e
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поздрав и од мене битно е да одиме напред лугето одат напред ние бистрим история Изменето од да бе - 23.Јули.2008 во 12:50 |
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obichno ne davam komentari vaka nadvor od tema, ama ne mozam da se vozdrzam...
Nie Bugari.... Dobar ti e vicot, ama na pogresno mesto go napisha.... odi vo vicoteka, tamu site da go prochitaat i da se iznasmeat
I da iskoristam da ti odgovoram za UNIVERZITETOT COMPLUTENSE od Madrid. Zuiveam vo Madrid i na nekolku kilometri od univerzitetot... Mene ne moze nekoj da mi kazuva za kakov univerzitet se raboti... Na nego vie Bugarite ne mozete ni da stapnite... a posebno so tie t.n. univerziteti sto gi imate ne moze da se meri... ne mozete ni da zamislite da studirate na ovoj univerzitet. Mozesh da gi lazish drugite tuka sto ne znaat, ama mene ne...
Jas sega za sega e edinstveno vo sto veruvam... zatoa sto e toa UNIVERZITETOT COMPLUTENSE... a ne nekoj bugarski univerzitet...
Изменето од moira - 24.Јули.2008 во 11:47 |
|
Прилепчанка
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе просто си мислиш дека бугарите немогат Изменето од да бе - 23.Јули.2008 во 14:12 |
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако замислиш историjата помни лугето кои не са биле много по правилата |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е ОК. Само попусто им ја цитираш песната. Не ја знаат, а ти сакаш да знаат кои се и што се.......... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
slavo-makedon4e
Група Регистриран: 21.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gospode Boze pomagaj , uste ne znat deka se sloveni, se nadevam deka mozokot ke vi se izbistri.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Де бе slavo-makedon4e
докажи им. Ете не ти веруваат.
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i pod pretpostavka deka sme sloveni , od kade pa braca so bugarite koga tie se tatari ? ...... |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miroslav_g8
,
Ма зошто да не. Тој така си сака и што му можеме. И со бугарите ќе биде брат само да е словен а не антички македонец. А, можеби ќе стане и татар. Изменето од orlov - 23.Јули.2008 во 18:31 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ako e samo albanec ?
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма нема албанец. Решил човекот словен- татар, само не антички македонец.
|
|
|
|
Taki Kardula
Нов член Регистриран: 16.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што си толку бе неписмен. Какви антички македонци. Ние власите сме вистински потомци на Александар. А вие сте Словени. Има право бугарот
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |