|
Караџиќ уапсен |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kesh
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шо бе? ово е старо како новина... па било би интересно... шо е по различно од ова вест |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekako, i berlinskiot proces moze da se aktuelizira.... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
GOTOVINA???
neli ova e tema za radovan so e toka gotovo |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bravo za Srbija taka mu trebase na klosarot Karazic.Ja pozdravuvam ovaa odluka i sekoja im cest na Srbite
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПРИФАТЕНО: Значи бел Бумбар. А, само еден ли? |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За Втора Светска Војна секој го доби она што му следуваше...па и Хрватите, ако ништо друго нивниот лидер ги бележа за цел живот, со нешто кое никогаш нема да биде заборавено од никого....а тоа важи и за Бугарите, и за Грците, па и за Србите...... Поздрави нам Антун Павелиќа, поздрави нам Антун Павелиќаа.. Изменето од Vladimir88 - 23.Јули.2008 во 18:42 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele kolku tesko im padja pa toa na hrvatite ... cudo edno .... osobeno se gleda po koncertite na tompson
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе јебеш га, ако гледаш така па Србите го имаат Баја Мали Книнџа....како и да е гледам кога ќе им речеш фашисти, тоа некако многу им паѓа тешко...зошто знаат дека тоа е вистината и дека ништо на свет неможе да го промени тој факт па и Марко Перковиќ-Томпсон. Изменето од Vladimir88 - 23.Јули.2008 во 19:01 |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa i nie si go imame orce stefkoski
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е не, мене ќе ми текне. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма што им пага тешко? фала, мене ми се допага Марко Перкович- Томпсон |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako persona ili poradi silnite tekstovi vo svoite pesni ?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |