|
Караџиќ уапсен |
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oki
kje se nagledame vanmenshou |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima vreme ..... dodeka stigne na red da mu se procita optuzbata .....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze citajci polovina sudski sovet da izumre
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, таман работа бе орлов....јасно дека имаш обврски, никој не е повреден од тебе, само, како да недостасуваше, затоа беше забелешката.
Значи, бел бумбар за апсењето на Караџиќ. Правдата мора да се задоволи, крвта на невините повикува на правда.
Ех, правдољупче мој
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pravdata pred se .....
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hag i pravda? ama ajde... magare i muzika
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa cel orkestar
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
he
ludi postoi pravda i pravicnost pravda ide prema zakonite pravicnosta prema zdraviot razum no koj ima razum ?? pa i zdrav Изменето од anakin - 23.Јули.2008 во 11:33 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секому своето |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be ......
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cudno
po kojato normalna logika ne se najde eden bugarin so ne se raduva na ovaa vest |
||
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене би ми било интересно да имаше тема Готовина уапсен
па да видим коj како гледа на то Изменето од pagane - 23.Јули.2008 во 11:47 |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |