|
Хунзите во посета на прататковината - Мак |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
citaj ubavo koj ti pisuva za brain storming .... i ne odi off topic .... so e sega problemot .... krivo ti e sto i ovoj del od MKD istorija ne mozete da go ukradete kako i seta prethodna ?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
idat so ishikawa
no nema veze |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto se odnesuva do mene , mozat da odat i u k*rac .... nema da me trogne .. ni najmalku
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka odat vo pravo si
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе мора да имаш СЕКОКВИ луге - ова да ти личи на Гаус, Ишикава, Болцман, Стjудент, Бесел.... ова е КОНСТАНТА проста и глупа константа - по 1 чоевек од секой вид ти е достаточен немаш потреба од 2ма кои могат да ти проедложат една едея - плакаш 2 пати за едно нешто Изменето од да бе - 23.Јули.2008 во 11:08 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isto kako i vaseto negiranje na Makedonskata nacija
|
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што сакаш сега
сакаш да ти доведа уште соjузници? веке ти фали довербата ли кога сам зборуваш со мене? |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj sojuz vo koj ste bile vie , bugarite , se raspadnal kako vestacko gnojivo ..... citaj DJUBRE
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па ништо чудно нема во ова... се што е вештачко е нетраjно |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па кога сме кай разпадане на союзите да те прашам - мислиш ли дека исто и омилената ти Югославия се разпадна поради бугарите во Югославия? |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чисто се сомневам- много долго време функционира Изменето од pagane - 23.Јули.2008 во 11:31 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poradi nivnta blizina sepak , kontaminacijata se cuvstvuvase nadaleku .....
|
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
демек поради бугарската контаминация сега Македония е самостойна? |
||
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |