|
Караџиќ уапсен |
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве да лупнам и овде нешто. Од свој агол. Пошто гледам го нема орлов.
Го уапсиле-го уапсиле, дека е крив крив е, ама крива е и Европа што дозволи да се случи Сребреница во 21 век. Тоа е катастрофа. Каков е Хашкиот Суд-тоа е друга приказна, ловат примероци на ѕверки од секоја република по некој, а ако некој треба навистина да се најде таму, тоа е Џорџ Буш со неговата свита и дел од европското раководство. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a onoj saksofonistot pred nego i taa babuskerata so brosovite sto i gi drzea maramite okolu gusa za da i ja sokrijat podgusnicata a la stane dolanc ? ..... ma bush ne e za tamu ... toj e za vo ustanova za mentalno zaboleni ... kako sto rece VIVA FIDEL
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цела свита реков...особено таа “babuskerata so brosovite sto i gi drzea maramite okolu gusa za da i ja sokrijat podgusnicata a la stane dolanc “
Изменето од moira - 22.Јули.2008 во 21:09 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje mu go nakrsat
mozebi i si saka da si kazit neso na svetot zamislite koj uzas da umre vo tishina i da ne si kazit so koj kako komu zasto i kolku zapravo mislam deka kje bidat ova nejdobrite momenti vo negovata starost Изменето од anakin - 22.Јули.2008 во 20:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сеќавате ли на Андрија Артуковиќ? На времето? Доживеа длабока старост чекајќи ја пресудата, умре задоволен, со лекарска нега, од старост...го домкнаа дури од Чиле или аргентина...ем си умре во родната грутка, ем задоволен и сит од животот....
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nego sta .... ama andrija bese hrvat , katolik .... a ovoj e nesto sosema poinakvo .... pravoslaven ... kako ljube i johan .... a na takvite im se znae mestoto .... HAG .....
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даааа, има тука нешто.
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEZ HAG BI SHESHEL IZMISLIL TAKVI LEPI REPLIKI?????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С. А нели Хаг прекинува да постои во 2009-10? |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sto ako prestanuva .... ce izmislat nekoj nov ..... samo da se sudi ... na neprijatelite na amerikanskite nacionalni interesi ......
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema mesto za paranoja kade sto ima diktatura, koga znaes deka ke odis vo aut, zosto voopsto da se trudis za nesto. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto mi e izbrisana slikata?
Изменето од moira - 23.Јули.2008 во 15:42 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
погоре некој напишал: ,,Еве да лупнам и овде нешто. Од свој агол. Пошто гледам го нема орлов., затворен цитат.
Јас неможам постојано да бидам на форум. Имам и други обврски. Но секој има право да пишува тоа што мисли. Така да не треба да гледаме кој е присутен а кој не па да одлучиме што да пичуваме или нема воопшто да пишуваме. Ако некај се осеќа повреден Јас длабоко се извинувам. Но, да прејдам на темата. Нормално беше а и повеќе од сигурно дека Радован Караџиќ ќе биде уапсен. Во прашање беше времето и желбата на оние кои наводно го криеја кога ќе го предадат. Дојде денот ,,Д,, и господинот етего во рацете на правдата. Така ќе биде и со сите останати кои привидно и бегаат на правдата. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ha .....
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |