|
Караџиќ уапсен |
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj , mozebi i ce ti poveruvam
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama za zhal postojat i takvi koi razmisluvaat kako tebe...
|
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gresis .... koga ti bi razmisluvala kako mene , sega bi piela kafe so mene bez strav deka nekoj ce te zaprasa sto baras da pies kafe so makedonecon
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma neee....toa mozhebi tebe bi te zaprashale shto pravish so albankava,,,
bidejki kaj mene lugjeto edinstveno gi interesira dali se raboti za chovechko sushtestvo,,ili nekakov hibrid... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene nema i ne moze a i ne smee da me prasa nikoj za nisto ... i zaboravas edna mnogu vazna rabota .... jas sum onoj koj go izmisli bratstvoto i edinstvoto ... ne koj go narusi
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro de, se izvinuvam shto ne sum znaela deka ti si bil "avtorot" na "bratstvoto i edinstvoto"...
...i milo mi e shto si tolku moken shto ne treba da polagash "smetki" pred nikogo, jas sepak sum nechijo dete i sega, odgovori mi iskreno, zarem ne predizvikuva gnev kaj tebe ovoj Karaxhik i negovoto "umetnichko delo"??? |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne velam deka ne bi se zgrozil otkako ce procitam deka i nekoj drug se zgrozuva od delata nareceni trgovija so covekovi organi ..... lesno e da se pokazuva covecnosta i humanosta obvinuvajci sekogas i samo drugi
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ufatili su jarca , greshka, starca
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka go drzat dobro ... dodeka ima sto da sprica .....
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bash me zab... za Karadzic
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee miroslav,,,ova e "kukavichki" odgovor... ...hrabriot chovek ja zboruva vistinata i togash koga site okolu nego ja negiraat.... ...a toj nekoj bi se zgrozel od delata narecheni trgovija so chovechki organi, koga bi se pokazhale tolku vistiniti kolku i masakrite na Karadzich.... Изменето од moira - 23.Јули.2008 во 15:44 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naprotiv ... odgovor vo tvoj stil ...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zamisli tek od borci za " covekovi " prava se pretvaraat vo trgovci so covecki organi .... bljak
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu zamisli...katastrofa
...zar i takvi mozhe da ima???, ili se samo insinuacii?? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |