IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Каде бевте синоќа?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каде бевте синоќа?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 36>
Автор
Порака
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 17:11
Skitav cel den i vecer vcera!

Prvo kafence so tatko mi kaj nego na rabota!
Pa dancing vo stan so mojot naaaaaaajdobar drugar!
Pa kafe so drugarka mi i nejzini kolegi!

Prekrasen den i prekrasna vecer!   
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 00:50
Кастро на метал-свирка.
Другарот Лу свиреше ама го пропуштив него за жал.
Искрено ич не ми беше ок свирката ..некако дечкиве ми беа тапа или пак ја не се разбирам во таква музика.
А се што се дешаваше поарно да не кажувам.
Само ке речам-кругот се врти полека но сигурно секогаш....а сега се сврте.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 01:41
na diplomska

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 13:52
бев на кафе и си гледав утакмица и после наминав у парк и ми направија мерак што убаво ја отсвирија Black од Pearl jam и тоа
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 17:50
демек на базен ама ништо од тоа па бев во Торос-мојот втор дом летово...потоа со стрејт и вардар седевме кај мене....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 18:23
Kaj so se naredeni kaficive zad trgovski i namerno sednav so liceto kon patekata kade minuvaat ...uuuuaaaauuu ! ...abe ne znaev kade poprvo da gledam...abe celo vreme mrdav i se premestuvav na sto mi zabelezaa sosedacite i deka ne obrnuvam vnimanie na muabetot sto se vodi ( doduse i ednas me akna po glava i poslem mi bese ljuta збунетост, pa ona me akna, ne ja )...to gzovi, to ciciki, to goli mesinja paradiraat...ete zasto casa coca cola bila 90 den ...
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 18:41
Na rodenden kaj EPTEN draga i mila licnost
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 18:47
Samo mi izmisluvaat rodendeni...bre samo nekoi izgovori
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 18:48
Zbunet ti pak nesto zbunet si , pak nesto ne ti e jasno
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 18:54
So se mesas ma pa ti, me nateraa da gi castam tura pod izgovor deka mi e rodenden samo da za da me kaznat oti zevav ko manjak  голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 18:55
Dobro bre pa ti , izvini sto se zameshav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 19:08
I drug pat mi imase mesano  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 19:10
Vidi me ja , kolku sum nekulturna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 19:28
I vikam ja, ne se meraci mnogu za mesanje, oti ke ti ostanat tegli ajvar i ke gi jades do slednata zima
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 36>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.