![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 15> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
за фикс: ти што мислиш?
за мама: ех мама, мама, некој тешко се откажува од духовните, а некој од телесните задоволства. за анакин: пу, пу уште тоа ми фали за сите тројца ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
jas mislam plus...imash luto smajli staveno...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() a ...sega...back....na temata ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ај на мене шо влијаеше-влијаеше...
Ами на фамилијата...
Ќерка ми се навлече... многу и се допаѓа на Biba_G аватарот... и секој ден ми вика: Мамо, ај пушти ми го мачето шо се плази да го видам...
И јас одма пуштам... заради детето... не за друго...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Видиш ли сваќе...уште од сега се познава дека ќе си се согласуваме со снашката... ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не сакам да признам колку
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Многу влијаеше и се уште влијае, во позитивна смисла се разбира.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne. Ja po malku samo doagam tuka i koga da mi vlijae ?
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
ocigledno e!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ми влијае на начин кој не можам да го споделам со никого во реалноста
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Хм.....ништо посебно
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
штом се вратив после еден месец, сигурно влијаел
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
менување став - ретко ново - ехехееее, многу „нови“ работи повеќе агли - прилично дека Вистината е релативна - апсолутно да толеранција кон поинакви мислења - токму сега сум на таа лекција... ![]() ![]() ![]() Изменето од filmadzijka - 27.Јули.2008 во 22:00 |
|
![]() |
|
Stanav ladnokrven kako zmija oti mu smeniv tri kozi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |