![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12011202120312041205 1553> |
Автор | |||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ma greni jas od drugo se zasramiv...nekako mi trgna vo posledno vreme da se sramam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
oziveal sultanatot...samo sultanot nesto zabusava
![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ОСТАЈ САМО ЦРВЕНЕЕ.
![]() ![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
A be Greni, slucajno go najdov
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
eve me,imav zolt karton
ne smeev 60 mniuti da postiram
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
ne e fer dzaki da se vadis so takvi nesta .... ti vo slucajov , kako golem makedonski patriot treba da bides privilegiran
![]() |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
еххехех не го дирај..овој пат претера со Маслото
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
Ou, Dzakondo, sakas da kazes deka me poslusa i deka poradi mene ne pastirase skoro saat vreme?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miroslave, sega e red na tebe da prestanes so provokaciite ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
tete be loçk e shishët
![]() |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12011202120312041205 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |