IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11881189119011911192 1553>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 11:59
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

oooo lilija...dobar den..kako ste?.....moze se da se sluci so odenje idenje....ne se znae...
jas ve zapostaviv malku ama imam mnogu rabota denes ...
me fatija vo mashina ne moza da istipka edna poraka za 15 minuti...
о Фикс, почестена сум со Вашето обраќање.....трепкањецрвенеењедобрИ СМЕ, еве работимЕ....вие како сте?

pa eve i nie ...sme dobri
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 11:59
јас баш сакав да прашам кој ПРИМА...намигнување
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 11:59
ЈУ ХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУтрепкање
"recycle your mind"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:00

хелоу Мојра...големо%20гушкање

...hello lili...
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:00
Originally posted by moira moira напиша:

...Hello...

hello madam moira....dobro ni dojdovte....
povelete pocnete madam....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:00
Мило ми е што те насмеав фикстрепкање...Да, знам да бидам тврдоглава, но најчесто сум доследна на своите принципи и правила...Знам да кажам извини кога ќе погрешам, иако е тешко, но сепак, најдобро е човек да признае кога не знае или кога ќе погреши...Понизноста е огромна доблест...
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:01
ооо, сви на окупуголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:01

oooo lilija...dobar den..kako ste?.....moze se da se sluci so odenje idenje....ne se znae...
jas ve zapostaviv malku ama imam mnogu rabota denes ...
me fatija vo mashina ne moza da istipka edna poraka za 15 minuti...
о Фикс, почестена сум со Вашето обраќање.....трепкањецрвенеењедобрИ СМЕ, еве работимЕ....вие како сте?

pa eve i nie ...sme dobri

А ТРАКТОР ВОЗИТЕ???газење%20од%20смеење
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:02
Originally posted by marijana marijana напиша:

ЈУ ХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУтрепкање

ХАААААААЈЈЈЈЈЈЈЈЈ ХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУтрепкање
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:02
Originally posted by la fille la fille напиша:

Мило ми е што те насмеав фикстрепкање...Да, знам да бидам тврдоглава, но најчесто сум доследна на своите принципи и правила...Знам да кажам извини кога ќе погрешам, иако е тешко, но сепак, најдобро е човек да признае кога не знае или кога ќе погреши...Понизноста е огромна доблест...

не%20вреден
не%20вреден
не%20вреден
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:02

Originally posted by moira moira напиша:

...Hello...

hello madam moira....dobro ni dojdovte....
povelete pocnete madam....

...jas veke pochnav na druga tema...idividi...na prashuvackata tema...ja zadovoliv tvojta radoznalost...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:03
Маријана, не мора да ми се поклонуваш...и јас сум само обичен човекцрвенеењецрвенеењецрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:03

ооо, сви на окупуголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

...ti devojche namesto ooo...shto trebashe da prashash i da mi se javish...!!!

...se zaljubi i pochna da zaboravash...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 12:04

срц, да не се лутиш ама ова ме потсети на сеанса...здраво јас сум Лилија...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11881189119011911192 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,485 секунди.