|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11871188118911901191 1553> |
Автор | ||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па време ти е да го освежиш сеќавањето Фикс... Филе, во право сум, нели? |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си Лили
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Всушност моите имаат, но еден ден јас ќе ја наследам...барем така се договоривме со брат ми...нему да му ја оставам куќата во Кочани, а јас да ја добијам земјата и викендицата на Осогово Знам дека во Македонија обичај е се да наследува машкото, но ете, јас сум тежок инает, а и бидејќи сум единствено женско во фамилијата, и чичко ми има 2 сина, јас си барам дел од наследството... |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oooo lilija...dobar den..kako ste?.....moze se da se sluci so odenje idenje....ne se znae...
jas ve zapostaviv malku ama imam mnogu rabota denes ... me fatija vo mashina ne moza da istipka edna poraka za 15 minuti... Изменето од fiks - 22.Јули.2008 во 11:51 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be zas ne kazuvate dekaLilja e tuka?
a jas bas pomisliv deka zaminala na odmor
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da si barash del od nasledstvo fille...za mene e mnogu glupavo na zenskite deca da ne im se ostava nishto...doaga kako da se doneseni od ulica.... kako da se bezvredni...sega normalno ne se da se deli na pola tuku barem mal del..neshto za sekavanje da imaat... Изменето од fiks - 22.Јули.2008 во 11:50 |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е што да ти кажеме па да почнеш пак да вриштиш по нејзе
фикс, само ти работи си |
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море каков дел...јас кажав дека сакам пола...ете, се откажав од куќата, но реков дека од имањето на Осогово сакам пола...Дедо ми за малку срцев удар ќе добиеше кога му кажав....Ми вика, кај се видело, женско да наследува...ама нели сум од Џамбазите, кој може да се разбере...реков пола и нормално ќе добијам полаако не и целото...зависи како ќе биде расположен брат ми
|
||
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
о Фикс, почестена сум со Вашето обраќање..... добрИ СМЕ, еве работимЕ....вие како сте? |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Hello... |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobar den milostiva gospogjo
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе треба да осетиш, не да ти кажуваат... јас како знам кога викаш по мене... Изменето од Lilija7 - 22.Јули.2008 во 11:55 |
||
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хелоу Мојра...
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e carica si ...se skinav od smeenje...mozda si i malce tvrdoglava...no tvrdoglavosta e korisna na momenti..ne sekogash no e golem znak za nepopushtanje od postaveni principi koi moze da se pravedni no i da ne se....zavisi koj kako gi zema i dali ima doblest da priznae deka vo neshto zgreshil.....dokolku priznae se mu se prostuva..i togash doaga pravdinata koja e baral celo vreme..najcesto od toj drugiot ...
ova za fille....da nema zabuni... Изменето од fiks - 22.Јули.2008 во 11:58 |
||
||
Внеси реплика | страница <1 11871188118911901191 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |