|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11851186118711881189 1553> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех...нема да биде интересно ако ти кажам што ја разби...можеби нареден пат нема да успее...нека остане енигма
А што си толку рано станат? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red....pa sekogash tolku rano stanuvam...navika mi e..
koga bi zaspal i vo 4 ili 5 nautro vo 8 ili 9 bi se razbudil...takov mi e ritamot na spienje...se slucuva po nekolku dena da spijam po 3-4 casa noke i pak da bidam vo sostojba da funkcioniram..posle 4 den mi treba okolu 8 casa da pospijam i pak moza istiot ciklus da go povtora...abe ednostavno navika... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам како е...И јас порано станував во 8.30 за работа...Сега, преку лето, после 7 ако поспијам тоа е чиста среќа...а нормално, не се сеќавам пред 3 да сум легната...едноставно не можам да спијам...до кога ќе функционирам вака, не знам...ако некогаш ме снема од форум, знај дека сум во фаза на хибернација
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
faza na hibernacija kako ti tekna,pa ti ne si mecka
ama prvo treba malku poveke kilaza da frlish za da moze organizmot da se hrani.... |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаха...не се секирај...се е веќе средено...уште пештера да си најдам
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e to teshko ke najdesh vo skopje... peshtera misla
procitav za banot od makijaveli..i mi tekna zoshto..imaa karanica so anakin....se izvregaa eden so drug..... |
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаев дека ќе ти текне зошто е баниран...
А што се однесува до пештера, има една на Матка, прекрасна е, само има многу лилјаци внатре...ќе треба да ги избркам од таму |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se plashi od niv tie begaat od se...se lociraat so pomosh na zvuk...bideki se slepi...
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, знам...сепак посигурно ќе ми биде да најдам уште некој што ќе сака да хибернира со мене
|
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da nadjes nekog medjeda
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dobar den
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дева веќе го лоцирав, само уште да го убедам во тоа дека му е потребна хибернација
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he he he ....pa moze nekoj mecok starosedelec vo peshterata ..fille a kako e vremeto vo skopje?..
tuka e oblacno i gledam moze da zavrne...se molam da zavrne da ne izladi malku...i da mi ja navadi trevata vo dvor....da ne trosham voda....oti suvo e barut... |
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па овде е сончево, но прилично свежо што е добро...дува ветре и да ти е мерак да си сега некаде во парк
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 11851186118711881189 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |