|
Дали е нормално да се биде девица после 18та год.? |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | ||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se ona sto e prvo ne povtorlivo e toa e fakt, ama za ona deka sakaat vecno da bidat so toj prviot si vo greska, a uste poveke gresis koga gi stavas site zeni vo ist kos.... ako ti si imal loso iskustvo so nekoja od pripadnickite na nasiot pol nemora da gi svrstuvas site vo ista grupa na zeni koi varaat.... I za tvoe cudo i den denes postojat zeni koi se verni i umeeat da sakaat vistinski i so dusa i so telo...
A koga sme veke kaj nevinosta ...taa se gubi koga ke se pocuvstvuvas spremen za takvo nesto pa dali e toa na 18, 28 ili 30 godini zavisi od zenata Изменето од Lady Blue - 18.Јули.2008 во 13:08 |
||
ZeNskaaa
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka to e sosem normalno ama steta so na denesen den e mnogu retko, spored moj vervanja ne treba seks bez da se mazis ama na denesen standard e normalno da imas seks ako si vo vrska samo pak ke ti recam gledaj da bidi praviot coek ne samo kolku da imas oti nevinosta ne se vraka dobro sega drugite imate poinakvo mislenje ama jas ja cenam nevinosta.
|
||
чесни сини очи
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја не сфаќам што е ненормалното овде
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...gubenjeto na nevinosta pred dozivuvanjeto na vistinskata ljubov i so vistinskata licnost...podocna ke vidite deka pretstavuva grev....i vina...se razbira ne za sekoja...koj kako si sfaka..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a zasto da ne e normalno................ima nekoja posebna pricina..............jas licno mislam deka nema............koga ke ti dojde praviot mig sve ke bide normalno............
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da...ma bibce..vo pravo si..vazen e momentot..migot...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..................i da znaes deka e taka.................
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi koga posle 18ta god Na 50 i togas ne e nenormalno,samo zalno
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e vaka sea, prvo ja ne sum imal dosea losho iskustvo so zena, zatoa sho sum umno momche, vtoro da site zeni manje vishe se isti, nijansi se u prashanje...a za devica dal e posle ili pred 18 godini, nejzina stvar ich ne mi chue za toa... PS.ne brishi ova-ne e fer se osekam dolzen da odgovoram posle vakov post tendenciozen...toa e toa... |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da bese umno momce, ke nemase vakov ispad |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаете што? по некој вакви теми контам дека е бољи да си машко....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da de, vii sea za sho se raboti, ako prashash bilo koja zena, koj si i po red ke ti kaze deka si idiot i ke ti kaze deka si i vtor, odnosno ke napraat takva scena sho i nedozreano grozje ke bide malce da ja dolovi skiselenosta na nivnata faca, a od druga strana ke se chatalat i ke kazat deka nevinosta ja izgubile oni koa sakale i go pochustvuvale toa, e sea...kaj e razlikata i zasho se sramat i gadat od toa prashanje, toa ne e jasno do kraj ako veke se deklariraat ko slobodnjaci...za mene toa e ushte edno krienje na sramot i bludot, kakvi i sho ste prirodno...druga logika nema tuka...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taa stom kasni so takva rabota ke kasni i so mazenje
|
||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |