![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 513514515516517 717> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ihaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... e sega mi se ide da se spakuvam... i pravo na kaj Krushevo... onamu gore ...nad Shula MIna...
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Сега пијам едно макијато.....дома температурата е околу 20...ако го исклучам одма се стоплува.....ни се водам нит се терам....а што сум нервозна тоа башка....мамамд ја нема а таман сакав да и казам да си одиме на она место од сликата....таму нема ни рокови ни хасапи ни лиценци за алкохол.....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() RUSHKE nemoj da se nervirash, relax ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Арно викаш.....што фајде од нервоза....што убаво си спремила IQ алал да ти е..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
eh mnogu sum vredna
![]() i taka, arno si znaesh, od nervoza fajde nema, shto i da e ke pomine ![]() |
|
![]() |
|
А ти јадеше денеска бурек?...за секој случај ти спремив ,а јогурт немам...незнам како ке оди после овошјето и сокот
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() za tebe RUSHKE ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
УАУУУУ...колку се убави.....фааалааа IQ....
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
milo mi e shto ti se dopadnaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... a vie bez mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd konechno se pojavi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 513514515516517 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |