|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 770771772773774 1093> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sto li pravat snegulkite na ova vreme.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да идам да исечам диња....кој сака?
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako e medena rosa..mora da e ubava..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zoshto vo ucebnikot po geografija ushte pishuva...deka vo Makedonija ima umereno-kontinentalna klima....a mene ova mi lici na tropsko-saharska...ima li takva......
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....кога ке поцрниме како тие во Африка?....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Upm,...edvaj chekav da jadam grav....posle tolku vreme
ama piperkata bila luta....sega pak nema da rucham... Изменето од mamma - 21.Јули.2008 во 16:47 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од кога не сме биле вака збрани сите?
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamma ke mi ostane gladna... a jas imam polno tendzere zelka so pusheno meso... a mazot mi otide na pat... a sin mi pomaliot e vo Bugarija... a jas i sin mi golemiot ne mozeme cela da ja izedeme...pa da ja viknam ... pa mesto lut grav...da jade zelka... ...
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze,....za tebe mesoto...i toa pusheno....
a...ke praish nekoja salatka??? |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sdk...what's up...? |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mamamd pa kazi be deka imash zelka so pusheno meso.. bravo shto pravish takvo jadenje togash si super mama i sopruga...auf...ligi mi potekoa.... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...se iznenadiv denes...prijatno.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sreda zaminuvam na odmor so kje pravam 10 dena bez vas???????????/
pa bas si mislam.......malku kje jadam kjotek ili mnogu ako pobaram tamu internet klub????
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamma ...jas ne mislev na pusheno kako cigara... na cadeno... i otidov da pecam lutki piperki so lukce i magdonoshceza salata... i cekav...cekav... ajde koj e gladen..ima... ushte poveke od pola tendzere......
|
|
Внеси реплика | страница <1 770771772773774 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |