|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11741175117611771178 1553> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci rabotata so hrcakot e drz nedaj.....abe kafezot ko pretsedatelski apartman mu bil...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
emi, epten e razgalen...zatoa dobi i pretsedatelski apartman
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be i osmici me interesiraat..daj kazi na vreme da naucam nekoja nova tehnikana mesanje
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i kakvi zivotinki se fille...miren li e...dali kasaat...momak ili cura e ???..
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...практична настава треба за тоа...обрати се кај fiks...јас само теорија можам... |
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Momak e fiks...curata pocina mu baram devojka momentalno
Inaku se mirni zivotni...sakaat da se galat, vsusnost mojot hrcak saka da se gali...a kasa samo koga se cuvstvuva zagrozen i vo opasnost...inaku se mnogu lesni za cuvanje...i ne se skapi...eden hrcak e okolu 150 denari, a mesecno okolu nego edvaj 300 denari da imam trosoci...50 denari me kosta pilevinata za edno kese, a jas toa kese go koristam mesec dena, plus hrana sto im kupuvam e okolu 100 denari i im trae skoro 2 nedeli...i normalno, svez zelencuk ili ovosje im davam bidejki ne smeat da pijat voda... |
||
|
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sram mi e da prasam za prakticna nastava daj kazi mi teorija |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
davash pari za pilevina....a kakva e taa pilevina..obicna od drvo...pa ne bilo teshko da se cuva togash....pod hitno najdimu devojka da ne bide sam....
siromav toj.... |
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, obicna od drvo...pa ne mozam da najdam za bez pari...a i 50 denari ne se mnogu...A devojka veke najdov...samo cekam malku da potporasnezatoa sto ovoj mojot ke ja udavi ako e malecka
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ne e za parite ama pilevina se naoga...samo vo pravo si ....a znaci devojkamu idna ne e se ushte polnoletna... poleka da ne mu izvadat muabet na momakot deka bil pedofil.... |
||
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobra vecher My friends
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo val kako si ?
|
||
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
surprise |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Внеси реплика | страница <1 11741175117611771178 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |