|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11591160116111621163 1553> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема за што.... u R welcome a во ?????? како е?? Изменето од BlackDevil - 21.Јули.2008 во 13:39 |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а ти на која мислеше |
|||
|
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прилеп, 20 јули (МИА) - Најпознат некогашен прилепски семкар, Аднан Сефоски-Сефо синоќа на градскиот стадион во Прилеп ја направи најголемата и најнеобичната свадба што прилепчани ја помнат, женејќи го својот син Амир.
Весели, разиграни сватови од Македонија, Белгија, Германија, Холандија и Австрија дојдоа да им пожелаат среќен брак на 23-годишниот Амир и 18-годишната Семие. Веселбата со преку илјада сватови и полни трибини љубопитни прилепчани, свекорот не случајно избра да биде на градскиот стадион. - Во Прилеп сум израснат, а на стадионот заедно со татко ми со години продававме семки. Така заработував, а пред 18 години заминавме во Брисел, Белгија, вели возбудениот свекор Сефоски, кој не жалел да му подари на синот свадба вредна преку 100.000 евра. Сефо полн со изненадувања за зетот и невестата кои пристигнаа во најнов модел на „ферари“ приреди и голем огномет како оној, вели носталгично, што го паметам на големиот празник 11 Октомври. За сватовите и за прилепчани беше организирана незаборавна веселба со музичка група, танчари и гости од Бугарија, а на менито беа 45 печени јагниња, 150 килограми пилешки стек, над 300 килограми плескавици, еден и пол тон пиво, по два и пол тони сокови и овошје и преку 200 килограми студена закуска. - На младите им купив куќа во Брисел, зашто таму имам дискотеки и ресторани. Тоа се три фирми со 50-ина вработени. Јас сум организатор на спектакли, работам со музички фирми од Бугарија и ја претставувам трубо-фолк музиката во Белгија. На младите им пожелувам убаво да живеат, да ме заменат мене и нашето име и никогаш да не ги заборават Прилеп и Македонија, вели Сефо. Тридневната свадба неуморните сватови ќе ја завршат денеска со музика на улиците во прилепската населба Тризла. на местата каде израснал Сефо и каде што се родиле зетот и невестата. |
|||
"recycle your mind"
|
|||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еххехехех најжешко
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве ти Девојче најдетален одговор ..само ти не ми се нервозирај
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
no way значи имате и free сауна....а |
|||
|
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be mi otide pametot vo edna druga svadba...si rekov nekoj drug da ne se ozenil vo meguvreme
|
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааааааааааааааааа си го грешила твојот извор на информации.......мењај сместа
|
|||
|
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vednas menuvam
|
|||
|
|||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ај не се срами.....
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аиииии ама вредно чупче
ете la fille.....потенцијален извор на информации.... на тебе е изборот |
|||
|
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be takva sum jas...sramezliva
|
|||
|
|||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
така се погоди овој пат..има ли подобра од неа?
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj,dobar den na site
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 11591160116111621163 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |