IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 29>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 11:48
...ne mozam da i prostam,taa me izneveruva sekoja nedela so mazot i...sram da i e..лутина
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 14:50
не%20знам
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 13:12
Ako mi dade da i go izvadam ednoto oko i na celo da i istetoviram " Ja sum k*rva !"
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 17:44
Porano za neverstvoo zenite bile kamenuvani
vo staiot zavet uste od vremete na avraam
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 19:27
Denes e pomoderno vreme,ramnopravnost...i treba i mazite i zenite da bidat kamsikuvani
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 19:43
...yeah...the world is going to hell...тага
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 21:44
ako jas sum go izneverila pred toj da me izneveri oti da ne mu prostam
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 01:31
Originally posted by fragola fragola напиша:

Denes e pomoderno vreme,ramnopravnost...i treba i mazite i zenite da bidat kamsikuvani

za toa ke idesh u maroko

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 19:39
Poznavam mnogu brakovi vo koi neverstvoto e "normalna" pojava, samo ne mi e jasno kako si prostuvaat eden na drug Uste ponejasno mi e, kako nekoj sto tvrdi deka si go saka soprugot/soprugata, moze da se distancira od seto toa i da napravi preljuba Neverstvoto ne e samo "sport" ili fizicko praznenje (posebno ne ako si vo brak). Znaci aktot na preljuba vo brakot vklucuva poveke fazi: zapoznavanje na nekoja osoba (koja ne e tvojot soprug/sopruga), dobivanje na zelba da se izvrsi preljuba so doticnata osoba, flertuvanje so osobata kako voved vo ona sto sledi, izleguvanje so istata osoba dodeka svojot partner go gledas vo oci i go lazes deka si na sluzben pat ili deka si se zadrzal na rabota, samiot cin na preljuba koj cestopati ne se slucuva samo ednas, i za kraj koja e garancijata deka ke uspees da ostanes emotivno distanciran od osobata so koja vrsis preljuba. Ova mi bese samo elaboracija na najcestata izreka na onie koi izneveruvaat i tvrdat deka: Ne mi znacese nisto bese samo fizicka rabota. Zalam no toa ne drzi mesto     
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 00:26
Taka e.....Neverstvoto izvrsuva obicna "kukavica" zatoa sto ima nedostatok od hrabrost da i pogledne na vistinata vo oci i da priznae deka nesto vo toj brak ili taa vrska ne funkcionira kako sto treba. Nemoze da se kaze deka postoi opravdano izneveruvanje zatoa sto nekoj nekogo prestanal da saka, ili nekoj se smenil, ili neznam sto...ako e taka treba da se presece i da se prodolzi ponatamu,bez dvolicnost....taka pomalku boli i za dvajcata bez da se broi i tretoto lice vkluceno.
A da prostis neverstvo znaci deka nemas ni trunka gordost i samopocituvanje ..... znaci nemas svoe jas лутина
Кон врв
Ifona Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Јули.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ifona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2008 во 23:17
Неверство не простувам...зашто ако некој те сака нема да те изневери!!!А ако некој те изневери за тоа не постои никакво оправдување!!!Ако веќе сакаш да идеш со друг/а постои РАСКИНУВАЊЕ!!!
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 00:55
Ako prostam posle ke mi bide potesko sebesi da si prostam sto sum prostila
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 13:17

Ne sakam da gresamнамигнување a nema ni da zgresam da prostam!

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 14:13
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ako prostam posle ke mi bide potesko sebesi da si prostam sto sum prostila
i ke se prasuvas vredi li zrtvuvanjeto
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.