|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 29> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne mozam da i prostam,taa me izneveruva sekoja nedela so mazot i...sram da i e..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mi dade da i go izvadam ednoto oko i na celo da i istetoviram " Ja sum k*rva !"
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano za neverstvoo zenite bile kamenuvani
vo staiot zavet uste od vremete na avraam |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes e pomoderno vreme,ramnopravnost...i treba i mazite i zenite da bidat kamsikuvani
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...yeah...the world is going to hell...
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako jas sum go izneverila pred toj da me izneveri oti da ne mu prostam
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za toa ke idesh u maroko |
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznavam mnogu brakovi vo koi neverstvoto e "normalna" pojava, samo ne mi e jasno kako si prostuvaat eden na drug Uste ponejasno mi e, kako nekoj sto tvrdi deka si go saka soprugot/soprugata, moze da se distancira od seto toa i da napravi preljuba Neverstvoto ne e samo "sport" ili fizicko praznenje (posebno ne ako si vo brak). Znaci aktot na preljuba vo brakot vklucuva poveke fazi: zapoznavanje na nekoja osoba (koja ne e tvojot soprug/sopruga), dobivanje na zelba da se izvrsi preljuba so doticnata osoba, flertuvanje so osobata kako voved vo ona sto sledi, izleguvanje so istata osoba dodeka svojot partner go gledas vo oci i go lazes deka si na sluzben pat ili deka si se zadrzal na rabota, samiot cin na preljuba koj cestopati ne se slucuva samo ednas, i za kraj koja e garancijata deka ke uspees da ostanes emotivno distanciran od osobata so koja vrsis preljuba. Ova mi bese samo elaboracija na najcestata izreka na onie koi izneveruvaat i tvrdat deka: Ne mi znacese nisto bese samo fizicka rabota. Zalam no toa ne drzi mesto
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e.....Neverstvoto izvrsuva obicna "kukavica" zatoa sto ima nedostatok od hrabrost da i pogledne na vistinata vo oci i da priznae deka nesto vo toj brak ili taa vrska ne funkcionira kako sto treba. Nemoze da se kaze deka postoi opravdano izneveruvanje zatoa sto nekoj nekogo prestanal da saka, ili nekoj se smenil, ili neznam sto...ako e taka treba da se presece i da se prodolzi ponatamu,bez dvolicnost....taka pomalku boli i za dvajcata bez da se broi i tretoto lice vkluceno.
A da prostis neverstvo znaci deka nemas ni trunka gordost i samopocituvanje ..... znaci nemas svoe jas
|
|
Ifona
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неверство не простувам...зашто ако некој те сака нема да те изневери!!!А ако некој те изневери за тоа не постои никакво оправдување!!!Ако веќе сакаш да идеш со друг/а постои РАСКИНУВАЊЕ!!!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako prostam posle ke mi bide potesko sebesi da si prostam sto sum prostila
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sakam da gresam a nema ni da zgresam da prostam! |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |