|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 137> |
Автор | |||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ke e i za najubavite buketi cveke...za Osmi Mart Изменето од mamamd - 18.Јули.2008 во 18:46 |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za mamamd od so ja sakam...koj rece se ulizuvam !...ne gi slusaj mamamd, lazat...
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samo ti umeesh da me nasmeesh... fala ti milo... ama sega ke vidish... ke gi razgrabaat... za pet minuti ke gi nema...... delete ke im storat...... i prodolzi so eseite... za matura ke si spremen ko pushka... nekoj pat i od prodolzitelnata nastava ima fajde... ...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...dodeka se premisluvam i prsti krsam dali da ti kazam i potem izgubam ili da go izmenam agolot na tvoeto gledanje kon mene, prodolzuvam da bidam slabak i da uzivam vo momentite sto molnevito minuvaat, mene komu ne e dozvoleno da bide sreken poradi osuda sam na sebe nametnata zaradi kletva od minatoto...nema nacin da bide kao bese, ako se osmelam da ja iskazam tezinata koja ja nosam i dozvolam da poglednes vo nea. Moram da te lazam bezmilosno, zaradi utehata sto mi ja pruzas, zaradi otrpnuvanja na moite rani sto ne zarasnuvaat i ne me bolat tolku dodeka si tuka vo onie momenti proprateni so molnja koi isto tolku trajat. Moeto rasparceno srce se nadopolnuva so tvoeto na nacinot na parazitska simbioza, a premnogu te ljubam za da si dozvolam vistinata da se prepreci megu nas deka jas mozam samo da dobijam, nikako da izgubam. A dobiv...i toa milion pati poveke sto zasluzuvam iako isto tolkava kazna zasluzuvam...ne e ona sto e ocigledno, tuku ona sto e sramno...licna karta mi vide, adresa mi znaes, poteklo mi znaes,na sistematski pregled so mene bese za dosadno da ne mi bide, ludacko ili kriminalno dosie nemam, no sepak ima nesto sto ne znaes, sto ni na macenje ne bi go kazal...sepak e nesto nedelivo i neprostlivo, zasekogas zigosano i prokleto so koe da ziveam moram, sekoj mig, sekoj zdiv..
Zatoa si moeto zanesno pijanstvo so koe da se nalivam moram, plasejki se od trezvenost kako gavol od krst, grcevito drzejki se za tebe, ni moment ne dozvoluvajki si od vid i dopir da te izgubam...site zabelezaa kako te gledam...ni hipnotiziran ne paga vo takvo trans, ni mistik ne gleda tolku bozici i angeli so takva strast kako sto jas te gledam...svetot ednostavno tone vo mojot prezir dodeka go zamenuvam so tebe koja isplivuvas kako bela bozestvena svetlina i jas sum konecno vo rajot na monjata... |
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala
http://jazbunet.blog.com.mk/ |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...kakov prikaz na Idividi...bravo zbunet... |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pusti go volkot neka zaviva dusice...nema da me uplasis, makar i me griznala nema da me zagubis, ja sum tvoj od togas do koga ke ti tre*am, tuka sum da te miluvam i neograniceno sakam, zatoa sum stvoren, mene mi e odamna jasno deka sum graden po tvoja merka i deka nemam druga pricina za postoenje, zaradi sto ne mozes niedna mana da mi najdes, nitu kapka somnez sto bi ti go zagorcil vkusot na zivotot otkako se pojavi, otkako se pojaviv, otkako tvoite oci me zarobija, otkako moite oci te osvoija. Zaspij mi vo pregratka zastitnicka sigurno i slatko znaejki deka vo nea i ke se razbudis bez kapka somnez deka so tebe ke bidam dodeka ti tre*am
, a znam deka do krajot na site kraista potreben ke ti bidam. Ova ni e posledna sansa za ljubov, ova veke nikogas nema da se povtori, ova ke se pameti ili zivee do nas e i do vremeto koe zavrsniot zbor treba da go kaze, a toa dosega milostivo bese so nas zosto ja ispolnuvame negovata naredba, zaradi ramnoteza na nestata sto se stvaraat i postojat. Zatvori gi ocite milo, jas ke gledam namesto tebe, bidi ranliva bez strav... do ranite zori ke te lekuvam i vratam posilna od bilo koga sto si bila...tvoja pokrivka ke bidam i tvoj krov koj nema da dozvoli niedna kapka dozd da te dopre zosto jas za tebe sum stvoren, po tvoi merki graden... |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e sega epten sum zbuneta mamamd...ucitelka...bravo zbunet... koj zbunuvacki potencijal... poarno shto sum na raspust.... ke pishuvav 5* i posle mozea da te testiraat i da mi skinat 10% od plata....ili da me nagradea so 15%.......
p.s. ona osnovata tie ubava...ama bukvite neshto bledi...pa jas kako polukora...morav da menuvam naocari da mozam da citam... vnimavaj na pravopisot i pravogovort... ...zasega .... bravo... |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za mamamd
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...trebase kralica da te napravam, trebase da te postavam onolku visoko kade pogledot na obicnite smrtnici ne dopira...trebase da se gordees so mene...mnogu raboti trebaa...niedna ne bidna zaradi mene, najlosiot podanik sto mozese da go odberes koj te lazese so negofata harfa, komu niedna misla ne odese podaleku od segasniot moment. Afektite sto gi stvaram se samo za umorni bitija na koi im e seedno koj ke gi pregrne za da zaiskrat poslednite ostatoci koi gi kolvam kako rascupan vrabec isfrlen od jatoto. Ne mi pruzaj raka da me pogalis...ednostavno ne te zasluzuvam...ne mi davaj milost zaradi nesto sto ne bilo iako navidum bese tolku dobro da ne smeese da bide vistinito...tolku mnogu vetuvanja...tolku mnogu te zatruv...vo civa dusa vlegov zad mene pustina ostaviv, nema sud sto moze soodvetno da mi presudi. Znam deka i za pomalku zivet milijardi, no politicar ne sum, zatoa me boli koga svojot zbor ke go pogazam i svoja plunka izlizam od valkan beton, se obiduvav covek da stanam, no kako i na milijardi drugi ne mi uspea zaradi talogot sto mi go ostavia maloumnicite sto gi pocituvav i od koj go zedov obrazecot na zivotot, bleda kopija so nerazbirlivi upatstva.
Ne me dopiraj sega koga mojata dusa e gladna da smuka dobrina zaradi svoja korist, socuvaj go ona sto go zasakav i alcno mi treba zosto ima drugi stradni dusi na koi si potrebna...ostavi me sega veterot i pesokot da mi izgradat spomenik na edna od golemite greski na svetot, ne sum onoj sto mislev, ne sum onoj sto ti treba... |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Збунет, комплименти за блогот...
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немам зборови....
Од пред 2-3 утра-прво на компјутер го отварам твојот блог, филозофе...
Ме, кандиса, ќе отворам и јас, па макар и празен да зјае, но само за да можам да ти оставам коментари.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4647484950 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |