IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 137>
Автор
Порака
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 18:13
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 18:46
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...me prasuvas kako te gledam dodeka trapavo se obiduvam da izgovoram d'dkavi zborovi za ona sto taka sovrseno go cuvstvuvam...kako dete po teska trauma me rastazuva tvojot somnicav pogled i vkrsteni prasanja...kako da baras izgovor...nisto ne dokazav...me ostavas kako dete so teska trauma...ne mozam da izgovoram, ne mozam da zongliram so zborovi...pagaat...moze taka i treba...ne treba da se zadrzi ona sto sovrseno se saka, bez troska somnez, ne e covecki...ja nadminuva covecnosta...samo dobar spomen ke ostane so po nekoj bled sjaj na odredeni momenti koi ne vozdignaa nad drugite koi gi gledavme kako podvizni tocki dodeka lebdevme megu oblacite cvrsto drzejki se za raka, a koga ke se izmorivme postelata od oblaci ne cekase dodeka se uspivavme so zvukot na nasite disenja i taktovite na nasite srca koi cukaa megusebno povrzano, cinam zasekogas ke bide taka, bez razlika na se i po bilo koja cena...
Te gledam preku svetlecka aura...samo zraci gledam, a ti silno bleskas i potskoknuvas sto me tera da podmizuvam zosto si prebrza za moite spori ribini oci koi ...nemaat jacina moite zborovi, znam...iskrenosta sekogas e so bled prizrak zosto nemaat zadni nameri i skovani planovi...cuvstvata se tuka za da cuvstvuvame...zborovite se ograniceni zosto imaat pravila, a sonot, fantaziite, ljubovta nemaat...probaj ljubovta da ja naslikas i zakacis na zid i ke stvoris samo dve dimenzii zosto takvi se pravilata...ako gi izmestam site zborovi zaradi tebe ke reces kazuvam nepovrzana budalastina zosto gi nema pravilata...ne umeam da te sakam spored pravilata kako drugi pred mene sto te sakale...ne sum podobar, samo sum poinakov...

...drag uceniku...
... esejot e napishan vo stil na visoko  zavidno nivo... dokolku ne e plagijat... bidejki...obicno vie ucenicite...miluvate da prepishuvate... ili da vi napishat mama ...tato... devojka... gi zadovoluva kriteriumite ... za izrazuvanje... i slobodno moze da se oceni so ocena 5... no gledajki od gramaticko-jazicen aspekt.... ke treba da se preraboti.... pri primena na interpukciski znaci.... i upotreba na golema bukva... isto taka... no zaradi vlozeniot napor... i zaradi opshtata obrazovna politika ... sepak vrednuvanjeto na vashiot trud... ke odi kolektivno... t.e. ke se razgleda na aktiv na makedonisti... a mozebi i na nastavnicki sovet... da gi izbegneme site ovie problemi... pozelno e da prodolzite vo istiot stil...

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Milo mi e sto se zdobiv so vnimanie od pokompetentnite kadri...

Po angliski bev isto taka ocenuvan големо%20гушкање
Gramatika 5 -
Speluvanje 4
Participacija na cas 5
Mislam deka nastavnikot e pristrasen i mi popusta, znam kolku imam vo glavata

Mammad e vo pravo za mojata gramatika i pravilata zosto nikogas i ne sum gi znael kako definicii i deluvam instiktivno...megutoa mislam deka e preblaga so mene zaradi pristrasnost i oti sedam vo prva klupa sekogas na nejzinite casovi големо%20гушкање

големо%20гушкање

...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеke e i za najubavite buketi cveke...za Osmi Martголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од mamamd - 18.Јули.2008 во 18:46
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 19:20
Za mamamd od so ja sakam...koj rece se ulizuvam !изненадување...ne gi slusaj mamamd, lazat...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 19:36
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење samo ti umeesh da me nasmeesh... fala ti milo... големо%20гушкањеama sega ke vidish... ke gi razgrabaat... za pet minuti ke gi nema...... delete ke im storat...големо%20гушкање... i prodolzi so eseite... za matura ke si spremen ko pushka... nekoj pat i od prodolzitelnata nastava ima fajde... голема%20насмевка...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 21:06
...dodeka se premisluvam i prsti krsam dali da ti kazam i potem izgubam ili da go izmenam agolot na tvoeto gledanje kon mene, prodolzuvam da bidam slabak i da uzivam vo momentite sto molnevito minuvaat, mene komu ne e dozvoleno da bide sreken poradi osuda sam na sebe nametnata zaradi kletva od minatoto...nema nacin da bide kao bese, ako se osmelam da ja iskazam tezinata koja ja nosam i dozvolam da poglednes vo nea. Moram da te lazam bezmilosno, zaradi utehata sto mi ja pruzas, zaradi otrpnuvanja na moite rani sto ne zarasnuvaat i ne me bolat tolku dodeka si tuka vo onie momenti proprateni so molnja koi isto tolku trajat. Moeto rasparceno srce  se nadopolnuva so tvoeto na nacinot na parazitska simbioza, a premnogu te ljubam za da si dozvolam vistinata da se prepreci megu nas deka jas mozam samo da dobijam, nikako da izgubam. A dobiv...i toa milion pati poveke sto zasluzuvam iako isto tolkava kazna zasluzuvam...ne e ona sto e ocigledno, tuku ona sto e sramno...licna karta mi vide, adresa mi znaes, poteklo mi znaes,na sistematski pregled so mene bese za dosadno da ne mi bide, ludacko ili kriminalno dosie nemam, no sepak ima nesto sto ne znaes, sto ni na macenje ne bi go kazal...sepak e nesto nedelivo i neprostlivo, zasekogas zigosano i prokleto so koe da ziveam moram, sekoj mig, sekoj zdiv..
Zatoa si moeto zanesno pijanstvo so koe da se nalivam moram, plasejki se od trezvenost kako gavol od krst, grcevito drzejki se za tebe, ni moment ne dozvoluvajki si od vid i dopir da te izgubam...site zabelezaa kako te gledam...ni hipnotiziran ne paga vo takvo trans, ni mistik ne gleda tolku bozici i angeli so takva strast kako sto jas te gledam...svetot ednostavno tone vo mojot prezir dodeka go zamenuvam so tebe koja isplivuvas kako bela bozestvena svetlina i jas sum konecno vo rajot na monjata...
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 12:43

Збунет, конечно и на блог! Честито и со среќа блогерисување .

Edno utro rano
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 14:08
големо%20гушкање  големо%20гушкање   големо%20гушкање fala

http://jazbunet.blog.com.mk/
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 14:52

...kakov prikaz na Idividi...bravo zbunet...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 19:55
...pusti go volkot neka zaviva dusice...nema da me uplasis, makar i me griznala nema da me zagubis, ja sum tvoj od togas do koga ke ti tre*am, tuka sum da te miluvam i neograniceno sakam, zatoa sum stvoren, mene mi e odamna jasno deka sum graden po tvoja merka i deka nemam druga pricina za postoenje, zaradi sto ne mozes niedna mana da mi najdes, nitu kapka somnez sto bi ti go zagorcil vkusot na zivotot otkako se pojavi, otkako se pojaviv, otkako tvoite oci me zarobija, otkako moite oci te osvoija. Zaspij mi vo pregratka zastitnicka sigurno i slatko znaejki deka vo nea i ke se razbudis bez kapka somnez deka so tebe ke bidam dodeka ti tre*am
, a znam deka do krajot na site kraista potreben ke ti bidam. Ova ni e posledna sansa za ljubov, ova veke nikogas nema da se povtori, ova ke se pameti ili zivee do nas e i do vremeto koe zavrsniot zbor treba da go kaze, a toa dosega milostivo bese so nas zosto ja ispolnuvame negovata naredba, zaradi ramnoteza na nestata sto se stvaraat i postojat. Zatvori gi ocite milo, jas ke gledam namesto tebe, bidi ranliva bez strav... do ranite zori ke te lekuvam i vratam posilna od bilo koga sto si bila...tvoja pokrivka ke bidam i tvoj krov koj nema da dozvoli niedna kapka dozd da te dopre zosto jas za tebe sum stvoren, po tvoi merki graden...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 20:03
...e sega epten sum zbuneta mamamd...ucitelka...bravo zbunet... koj zbunuvacki potencijal... poarno shto sum na raspust.... ke pishuvav 5* i posle mozea da te testiraat i da mi skinat 10% od plata....ili da me nagradea so 15%...големо%20гушкање....
p.s. ona osnovata tie ubava...ama bukvite neshto bledi...pa jas kako polukora...morav da menuvam naocari da mozam da citam... vnimavaj na pravopisot i pravogovort... намигнување...zasega .... bravo...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 20:07
Za mamamd големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 12:53
...trebase kralica da te napravam, trebase da te postavam onolku visoko kade pogledot na obicnite smrtnici ne dopira...trebase da se gordees so mene...mnogu raboti trebaa...niedna ne bidna zaradi mene, najlosiot podanik sto mozese da go odberes koj te lazese so negofata harfa, komu niedna misla ne odese podaleku od segasniot moment. Afektite sto gi stvaram se samo za umorni bitija na koi im e seedno koj ke gi pregrne za da zaiskrat poslednite ostatoci koi gi kolvam kako rascupan vrabec isfrlen od jatoto. Ne mi pruzaj raka da me pogalis...ednostavno ne te zasluzuvam...ne mi davaj milost zaradi nesto sto ne bilo iako navidum bese tolku dobro da ne smeese da bide vistinito...tolku mnogu vetuvanja...tolku mnogu te zatruv...vo civa dusa vlegov zad mene pustina ostaviv, nema sud sto moze soodvetno da mi presudi. Znam deka i za pomalku zivet milijardi, no politicar ne sum, zatoa me boli koga svojot zbor ke go pogazam i svoja plunka izlizam od valkan beton, se obiduvav covek da stanam, no kako i na milijardi drugi ne mi uspea zaradi talogot sto mi go ostavia maloumnicite sto gi pocituvav i od koj go zedov obrazecot na zivotot, bleda kopija so nerazbirlivi upatstva.
Ne me dopiraj sega koga mojata dusa e gladna da smuka dobrina zaradi svoja korist, socuvaj go ona sto go zasakav i alcno mi treba zosto ima drugi stradni dusi na koi si potrebna...ostavi me sega veterot i pesokot da mi izgradat spomenik na edna od golemite greski na svetot, ne sum onoj sto mislev, ne sum onoj sto ti treba...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 13:09
Збунет, комплименти за блогот...аплаузаплаузаплауз
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 13:11
Немам зборови....
Од пред 2-3 утра-прво на компјутер го отварам твојот блог, филозофе... 

Ме, кандиса, ќе отворам и јас, па макар и празен да зјае, но само за да можам да ти оставам коментари.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.