![]() |
|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LJUBOVTA E VECHNA I NEOGRANICHENA ... A ROK NA TRAENJETO E ZARADI NAS ... ZATOA STO NIE KAKO LUDJE PROPADJAME ... SE RASIPUVAME ... ZDRAVO KEJT ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEN !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() i nemoj ti mene se rasipuvame
de ne si imame raspravija na ovaa ziveacka
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
KEJT ... SO TEBE NE MOZE DA IMAME RASPRAVIJA ... AMA LJUBOVTA E BOZJA PRIRODA ... NEOGRANICENA I VECNA ... AMA NIE NEMOZE DA BIDEME STALNO ZALJUBENI KAKO VO ZABAVISTE .... SME SE ZALJUBILE VO ZABAVISTE ... I TOA POMINALO .... SREDNA SKOLA ... I TOA NI POMINALO .... MENE BUBULICA STALNO MI IZLEGUVALA NA NOSOT NA VRVOT ... I TOA POMINA ... ETE TOA NE E TRAJNO .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
ljubovta e kako gospod
koga ni e ubavo - veruvame vo nejzinata vistinitost i mokj koga ne, .... ete taka ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pak ispomesaa ebaanje so sakanje...koga zborat za ednoto u stvari mislat na drugoto...
|
|
![]() |
|
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
da, postoi....ama vo prikaznite....sala...postoi sepak postoi
|
|
![]() |
|
Sweet *M* ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Da...Da...Sekako deka postoi vistinska ljubov...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sekoja e vistinska
ili ima plasticna nekade??? treba pocesto do gi gledam top shop , izgleda |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
postoi
![]() ![]() ![]() |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
sweet-v ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Postoi...otkako ke se pronajdes so vistinskata licnost megu vas mora da postoi i vistinska ljubov kolku i da trae taa postoi sekogas i sekade...(po moe)
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
I mene nesto ovde ne mi e jasno ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
is no good ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Ne veruvam deka postoi, ima samo navika, a za sekoja navika ima i odvika
![]() Изменето од is no good - 27.Јули.2008 во 06:02 |
|
www.komiti.org
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ја добивам толку често како настинка, ама како идат годините поретко настинувам, значи сум се поздрав
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |