![]() |
|
Дали ме сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne veruvam,
ako bese taka ke napravese nesto da go pokaze toa......ili pak neznae kako a ne saka da nauci
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Остави го некое време,не го замарај,ако те сака сам ке дојде.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Ami kako da ne ke dojde, covek koga ke naseti labavo ke si poigruva kako so saka a toa e epten nefer
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
vcera skinav edno cvetce i si pavev :me saka....ne me saka...me saka....i izleze ne me saka ,puffffff
![]() |
|
![]() |
|
Sweet *M* ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Dali me saka...?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......najverjatno......ama na nekoj negov nacin
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
I mene me gledase cudno i jas stalno si mislev deka mu e od pivoto
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
mozda mu e strav da ti prijde..najdi negov broj od mobilen i pishimu poraka...togash ke vidish shto e rabotata...so sreka...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Sweet *M* ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Fala za vasite soveti...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Aha...kolku i cigancinjata na ulica sto me sakaat i mi se frlaat da me gushnat dur ne im dadam pari.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
eeeeeeeeee, toa ni on ne go znae
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Dali me saka ili me posakuva?
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
vtoroto e
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
prvo vtoroto, posle i dvete
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |