![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11541155115611571158 1553> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...well ok... pravdoljub...ubav toj papuchar na fille... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() I Fiksssssss
Pa kade ste
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Вал
![]() ![]() ![]() ![]() Јас сум дома ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
zdravo val..
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() si ja cekam frizerkata da me isfeniraaaaa
![]() i po nekoe filmche na DVD
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
еве јас како добра домаќинка да послушам кафе и нешто благо
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А бидејки моира е специфична еве нешто и за нејзе ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
super togash....a da ne ja cekash fille...moira veli deka i taa bila po frizerstvoto...
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...samo podaleku od makazite na devojcheto...nikakov dopir so vashata kosa... ![]() ![]() Изменето од moira - 20.Јули.2008 во 12:55 |
|
![]() |
|
Фикс, јас фризирам само во одредени моменти...и тоа зависи кој како ќе ме инспирира, таква фризура правам...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
abe mnogu nekako vo shifri mi pishuvate.....
![]() a fala za kafeto i slatkite fille... |
|
|
![]() |
|
...ke nauchsh da citash...ne se grizhi...koj porano koj podocna... ![]() |
|
![]() |
|
Нема проблем фикс
![]() ![]() ![]() Инаку за шифрите-јас уживам да правам нови фризури само на оние кои ќе се осмелат да дирнат нешто мое ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....zdravo drustvence
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
a jas fille togash nema da imam problem so tebe..... tugo ne sakam ami i svoe nedavam... ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11541155115611571158 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |