|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... definitivno...mnogu se soglasuvam so tebe...vo dva slucai.... .....ako postojano nekomu mu zboruvash... ne mi gi jadi site luti piperki... oti bez luto rucekot ne mi e ubav... a toj postojano go pravi toa... redno e da mu podmitish cili... da mu go izgori jazikot...pa poveke da ne mu tekne da ti cepne vo lutoto....... ... ili... ...ako nekomu postojano mu zboruvash.... shtom se istushirash...pushti bojlerot neka gree... a nikoj ne te registrira... i samo shto se nasapunjash... od tushot potekuva ladna voda.... redno e da namestish situacija.... da nema topla voda... ... ubavo e da slushash kako nekoj ofka.... tera se po spisok...e nemoze da ne ti potecat solzi od smeenje... i da ne si se opravdash sebesi... zoshto odmazdata e slatka.... ----------------------------------------------------------------------------------- кој сака мир во душата треба да заборави на одмаза - поговорка од еден ...како мене ------------------------------------------------------------------------------------________ ... i definitivno...naogash mir vo dushata.... ama i vo kukata.... i nekoj pocnuva da te registrira... i da te dozivuva seriozno........ Изменето од mamamd - 19.Јули.2008 во 11:57 |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
порано и јас така мислев ...навистина
ова ..за постот на Марија Изменето од Delfin - 19.Јули.2008 во 11:57 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво што си успеал да го совладаш тоа чувство, навистина, значи дека си постигнал висок степен на саморазвој.
Големите луѓе не се одмаздуваат.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e slatka odmazdata!
stvara nemir i za dvajcata
najslatko e koga nema pricina za odmazda
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и секако е најважно на сопствен начин да си го најдеш мирот ...тука копирање не помага ...можеби понекогаш краткотрајно залажува...така да..се согласувам со сечиј ,,начин,,
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одмаздата сака или се или ништо...
Нема незавршена одмазда- сладка или не, секогаш е целостна и до краj Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 14:29 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nacekav mnogu star film "Skaneri " koi so misli im gi raspskuvaa glavite na neprijatelite...uff...niz gradov cesta gletka ke bese...najdobar primer kako bi izgledalo e koga ke videte raspskana lubenica na ulica i taka ostavena...
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo taka izgleda...prvichno...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stojam zad ova i ponatamo |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da!
pa, posle , cudi se , sto ,kako , zosto? |
||
You live only ONCE!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не што не ми е слатка, ами малку и ми нагорчнува.. |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е одмазда што ги елиминирам тие што ми згрешиле мнооогу, тогаш да се одмаздувам, а слатко ми е што не ги гледам повеке....(мозеби и претерувам..лута сум)
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Nivoto na ochaj se postignuva koga lugjeto ke bidat podgotveni da umrat za da gi kaznat machitelite" -Kempbel
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se odmazduvam...nikogash,...ostavam se na sovesta
na onoj koj mi zgreshil. |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |