IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 511512513514515 717>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 01:55
еве  и лубеница,за да се освежи...да може да мети подома...а јас да спијам раат...другиве нека му ја мислатголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 03:37
ova za dobro utro na site koi se ranobudni, oti ja ne sum da vi svaram togash, zatoa sega

i so kajmak i bez, koj kakvo saka, jas moeto go ispiv, ajde nekoj da mi gleda

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 03:47

i po edno gevreche za doruchek i jogurt normalno

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 08:43
... dobro utro...vredni devojcinja... alal majcino mleko so koe ste zadoeni.... ah shto ne mi e dadena moznost da biram snaa...голема%20насмевка....znam jas shto ke odberam....големо%20гушкање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 19:42

...ne mi e jasno shto se slucuva... ve nema ...ve nema...i posle  po polnok...site uzleguvate kako polzavi po dozd...pokroce...pokroce...cela nok mesite...sukate...
...rushke...biraj...

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 21:07
Си одбрав мамамд....големо%20гушкањеАј зивелисреќаи покрај тоа што сега пијам кафе и пиво ке се напијам штом е од тебе...нашите резонатори излезени на прошетка нигде ги нема....но ке се приберат уште малку кај да е...

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 21:28
... e moja rushke...od glavata si patime... mi fali marko so negovite umni prikazni... sega ke me posovetuvashe... shto ti trebashe bre mamamd na ovie vrukini da se zaglavish ...so renoviranje... lani taka...godinava taka... so tie pari...na Maldivite ke si otidev... ili so prijatelite na Palma de Majorka... a jas budala... vo pot se udaviv... nego aj ziveli... i edno pivce za sunlight_sa da ostavime... eeeh shto mi falat nejzinite specijaliteti...pejsazi...лутина....nego aj da ne pravam zalonancija od nashata rezonancija...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 21:45
Мамамд , догодина здравје бозе шетање.....па и да се реновира мора....среќа
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 21:47
...abe da so tie pari tachno e deka se ide kaj sho spomna, ama ke jadesh celo vreme pashteti i leb, ko eden moj drugar sho otide na azurna obala 10 dena...za informacija, eden den tamu koshta 250-350 eura...голема%20насмевка

Изменето од ...Well... - 20.Јули.2008 во 21:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 21:57
... more buckalo majkinoголемо%20гушкање...imash pravo... ama samo vo ednata raka... mene tolku mi zema eden majstor... pa drug majstor... da znaev porano... leb i pashteta ke jadev... na Azurot ke odev...лутина...
tuku...aj ti neshto da castish... da pushtish srce junacko... aj turi nekoe salatce... pivce... za dobro raspolozenie... голема%20насмевка...

Изменето од mamamd - 20.Јули.2008 во 21:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 22:19
...moze be, dusho graganjska, ama u zivo, posho nit znam kako se stavaat sliki, nit pa me interesira, najiskreno da ti kazam, ali za u zivo moze sho ke posakash, samo nemoj leb i pashteta, da barash...плазењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 22:19

Мамамд...седнувај....среќа

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 22:24
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Мамамд...седнувај....среќа

...stanat e...среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2008 во 22:32
..spolajti rushke...sednuvam... i ne mrdam...i na terasa e zeshko...
...buckalo majkino... odi onamu vo Hrana...udrimu ja copy...vrati se tuka udri mu ja paste...poevtino ke te koshta...vaka vo zivo...jas sum si anumka...nigde ne odam sama...so mene vo paket odat rushka... angelinceto...blashka...IQ...bibce... kogo be zaboraviv... голема%20насмевка...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 511512513514515 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.