|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 510511512513514 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....pazi kitkata mi e na levoto uvo.......
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majce, kje nosis kafe v krevet ili da se rasperdusam?????
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ocigledno i ti si na z`ta... ...abe aj da ne turame tolku arc...pa rushka vareshe... jas piev od levata strana... ti pij od desnata....zimi majka neam sida.......
....od shto mi se tresea racete...go zaboraviv kafeto.... Изменето од mamamd - 19.Јули.2008 во 12:19 |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамамд ти убаво ке си зивееш со своите снашки ,здравје бозе,
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar deeeen ovde opasno stanalo, nekoj se nalutil baagi pa ruzi, pa shifri, pa ushi...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... spolaj ti rushke... se trudam... trudna vishe ne ostanuvam... sekoja svesna sveveshterka... ako si go saka sinot... ke ja saka i negovata izbranicka... ta ne bev i jas snaa "cveke za mirisanje"...ama so svekrva mi ubavo si zevievme....
... edno znam onaka rezonatorski... koga bev snaa...popushtaa svekrvite... sega koga ke stanam svekrva... ke popushtaat snaite... elem...popametniot popushta... .... |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ти со твоите два аршина....мамамд џабе зборуваш така ....едноставно ти си таков човек што и ‘‘туѓото‘‘ ке го сакаш како свое
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smrk...smrk...svekrva mi me iskara deka ne gi stavam rabotite na svoe mesto, pa jas kako dobra snaa, zacistiv malku po doma Изменето од kejt-d-grejt - 19.Јули.2008 во 13:40 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... kejturino.... na profesorite im e mestoto na obrazovanie... na rezonancijava... ne gi meshaj...da ne organiziraat shtrajkovska rezonancija... aj proshetaj... do obrazovanie... nema ni edni apostolki da iskinesh....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kejturino
woooooow...coool... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mamad...pa rano ti e za svevesteriste...ti mnogu seriozno ja svati rabotava...se vika li na snaa taka...kejturino
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zabegav...a ... odma se koregiram.... kejtce zlato... ubavice....... sakash li kafe...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dushichke graganska... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да и стокмам едно кафе на мамамд пред да заспијам,оти кога ќе стане....ако и е ружата на лево....или ...не дај боже на десно...лелеее....а снаиве спијат...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 510511512513514 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |