IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11501151115211531154 1553>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 18:50
moze moze ...no shto ako se zdruzat....ke bidam vo ocite modar kako dziger...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 18:52
после тоа ќе ги пратиш на гости кај некој друг роднинанамигнување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:08
i ke se menuvame kako so slikicki od fudbaleri koga bevme deca...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:12
па...јас собирав животинско царство...ама знам како одиголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:15
si zbirala slikicki od jasip krash..super..jas isprativ 2 albumi i mi pratija paket proizvodi od krash....bev presreken.....pa se falev tro poveke na shkolo abe ludnica...kako ti tekna..ova ko vremeplov beshe...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:19
Јас собрав некаде околу 4 албуми и знам дека секогаш ми фалеше еден тигар при крајот...не ми текнува која бројка беше, но најтешко се добиваше...и кога ги добив пакетите...леле колку бев среќнаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Леле ми се вратија спомените од детството...Бранко коцкица...Полетарац...мечтаење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:25
u svetu postoi jedno carstvo
u njemu caruje drugarstvo
u njemu ja sve lepo i njemu je sve nezno
i njemu se sve raduje

tamo su kukice od cokolade
prozorice od marmelade
tamo svako radi ono shta hoce
tamo raste svako voce

vaka odeshe mislam...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:27
леле Фиксголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањекако ти текна на песнатаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:28
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:36
ja sakav mnogu taa pesnicka fille....mi e ostanata vo sekavanje...a tie linkovite shto se ..jas ne mozam da otvoram linkovi od tuka ..ima blokada na se osvem nekolku stranici...mislam jas mozam da gi otvoram so finta ama potoa mi koci kompjuterot i ne mi raboti programata za rabota.....pa posle treba da restartiram sve jovo nanovo....a nemam i zvucnici ako e muzika...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:38
Тоа се песните од емисијата...Ратататира и У свјету постои једно царствотрепкање

и јас ја сакав песната...и емисијата...знам дека секој ден се цртав пред телевизорот за да ја гледам...по цел ден не можеа дома да ме приберат, ама штом ќе почнеше емисијата, јас не мрдав од пред телевизорзадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:41
da ratatira...e ova ne mi teknnuvashe....ednash beja vo krushevo mi teknuva....i branko ili nekoe od decata beshe obleceno kako Pitu Guli...abe se kinam od smeenje na samata pomisla......abe ludnica.....ubavo rekov jas ova kako vremeplov dojde....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:46
Ех, тоа беа времиња...Старите добри времиња...Иако да признаам, јас и сега уживам во ова време...точно дека е тешко...но сепак, ние сме тие што си ја градиме иднината...Кога би можела би се вратила во тоа царство, кога би можела би останала дете, но знам дека од мене и мојата генерација очекуваат многу, затоа морам да чекорам смело во иднината, а детето, детето засекогаш ќе си го задржам во себе...и нема да му дозволам да порасне и да го искуси светот на возрасните затоа што овој свет, светот на возрасните знае да биде суров
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 19:50
Сега морам да одам...Фикс, ти благодарам што ме дружеше попладневотрепкање Ти посакувам пријатна вечер, и доколку одиш на концерт, убаво да си поминеш...и исслушај ја еднаш за мене Тајно отровнанамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11501151115211531154 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,610 секунди.