IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 509510511512513 717>
Автор
Порака
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 21:54
големо%20гушкањеДОБРА ВЕЧЕР МИЛИ РЕЗОНАТОРИголемо%20гушкањеголемо%20гушкањемозеби е доцна но мене ми се пие кафе...одам да сварам...кој е за нека казе додека сум во кујнаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 22:04
...kafe mi se pie-k*re mi se vie= "kafe-mafe"...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 22:13
Ајде Well има за тебе ....за да не вие.....голема%20насмевкаголема%20насмевка

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 22:54
...zdravo milicki... ajde rushke turi kafeto... moze i pivce... a za buckalo majkino...troa pastrmka...намигнување... da ne mu vie... mu treba vitamin D.....

inaku jas...cekajki ve...

Изменето од mamamd - 18.Јули.2008 во 22:56
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 23:06
големо%20гушкањемамамд исчисти ли после мајсторите?...ти денес вредна сега малку одмор .....по едно пивце викаш а....епа ајде, јас сум секогаш за....

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 23:10
... se dumav... se dumav... pa reshiv da ne forsiram ... ja viknav zenata shto mi cisti... malku taa.... malku jas... dodusha jas poveke okolu kompjuterov.... cistev... pa vo kujna... pa vo spalna... shto spanje udriv.... eheeeee...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 23:29
...aj leka nok...odam da gledam troa TV i da procitam nekoja stranicka od knigata shto ja citam...големо%20гушкање...зевање....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 23:32
И ти си се помачила доста ...околу комјутерот има многу работа...а во спалната највишеголема%20насмевка дај препорачај ни ја земата и мене ......
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 09:51
... i posle jas sveveshterishte...намигнување kaj ste be nevestulki...лутина a i ti rushke spagash tuka... duri ne odrzime megdan...koj komu kafe da vari... t.e. koj ke sedne na tronot "najstar"...sto pati sum vi kazala ..koga mi e ruzata na levoto uvo... kafe da me ceka..koga ke ja premestam... na desnoto... i sok... a ova izleguva po ona na marko... koga ke udrite po edna z`ta bash vi e gajle na koe uvo mi e ruzata... zatoa nema kafe aaa....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 11:35
...ve cekav...ve cekav... i si pocnav sama.... ako ne dojdete za pet minuti... ni ronka nema da ostane....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 11:46
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеИзвини мамамд јас се напив една з‘та и не видов на која страна ти е китката ...за секој случај ке те послузам со се за да не  ја утнам работата....

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 11:47

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 12:00
... shto ti "red" rezonatorskosveveshterskiголема%20насмевка....намигнување....
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 12:08
me spomna nekoj mene????збунетост
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 509510511512513 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.