![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 360> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.....ne mi se raboti veke....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Премногу ќе ми недостасува... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Знам дека не можам да се променам! Јас сум таква и таква сум била! Најверојатно и таква ќе останам! ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Знам дека до први август има уште многу
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Знам дека...иднината е полна со тајни...сегашноста со промени...
.... а минатото....разнежнува....полно е со спомени.........
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
znam deka zgreshiv i se raduvam ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Знам дека.... како скоро и секогаш дека и во овој случај не се лажам и добро знам дека на крајот сепак ќе испадне како што мислам... |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... znam deka treba da ne se nerviram... ine se nerviram... ama od vnatre mi doaga...
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
исто код мене... само се одпушташ затвараш очи, заборавjаш дека постоjат дразнители, кажуваш дека и не ти е битно и одеднаш нема нишо друго осим тебе и потребността од задоволство од животот таков каков и е ![]() ово во случаj да не иде реч за ученици... ![]() Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 11:37 |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
znam deka ... ne za ucenicite... ![]() ![]() ![]() Изменето од mamamd - 19.Јули.2008 во 12:04 |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Znam deka ima nesto iako se obiduva da sokrie...ne moze da me razubedi deka e samo...
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
се си иде на местото...хм... и веке залата не е неполна
Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 14:57 |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
znam deka ke mi fali forumov 10 dena..
![]() ![]() ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
|
треба да се разгиба...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |