|
Уапсен и аболиран градоначалникот Заев |
Внеси реплика | страница <1 56789 33> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi i tie se pointeleigentni....vo prasanje na kriminalni dela....?? |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ne deka vo zapadniot del ne postojat gradonacalnici koi ne go pravat istoto sto mozebi go napravil i toj zaev ..... naprotiv ..... ima i takvi koi se snimaat dodeka demonstriraat ognena sila ..... i nikomu nisto ... duri istite stanuvaat i koalicioni partneri kako po nekoja zasluga za seto ona sto go storile a i sto ce go storat protiv drzavata vo koja ziveat .... chaplin i demokratija ..... SVASTA ...... isto kako so zmiskoto oko .... poapsi i pozatvori ludje za da na nivno mesto primi partiski poslusnici ..... ebati demokratijata a la chaplin .....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka si ostane vo domenot na komedijanti ... daleku e od dzems bond .....
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zalosno e da se insinuira .... osobeno koga nekoj misli deka nekomu svetel .... nitu sum bil nitu ce bidam fener .... sekogas sum i ce bidam na stranata na pravdata ..... a nea vo ovoj slucaj e nema i nitu ce e ima .... nitu pak ce ima pari i rabotni angazmani so koi ce mozat da e zdobijat mojata " doverba" vo nivnite nastojuvanja da se dokazat i pokazat kako ispravni .... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se raboti tuka za intelegencija ... voopsto ... se raboti " samo " za nemesanje vo raboti i vo mesta na koi ne im e dorasnat ...... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трендафил, да не те цитирам, во потполност го делам твоето мислење.
Ако градел не значи дека не крадел или пак тоа треба да му се опрости само затоа што градел (не само Заев, било кој друг да е во прашање). Па срамота е ништо да не направил, со оглед на огромните парични средства кои се влеваат во општинскиот буџет, благодарение на новиот начин на распределба на буџетските приходи. Со толкави пари, кои пред се се од народот, кој плаќал даноци и други такси, редно е нешто и да се направи за градот и за граѓаните. Лесно е да работиш кога имаш пари, ама некако тешко им иде на политичариве кога се мешаат со пари, да не ближнат од медот.
Ми смета спектакуларноста во ваквите случаи, која скоро секогаш е правило кај нас. Тоа треба да се надмине. Да се остават надлежните органи да си ја вршат својата работа, да докажат ако имаат што да докажат, ако не нека победи правдата во секој поединечен случај. Законот е еднаков за сите!..
А она што го прават СДСМ е срамота! Да вршат притисик врз суд само затоа што притворениот бил нивни истакнат член... Ја заболе Рада за Заев и за неговата фамилија!... Зборуваше жената како сеуште да е на предизборен митинг, како да ќе треба утре пак да ја гласаат!... И тоа не било популузам, популизам била политиката на Груевски... Бре, бре...
Што не се бунеа кога други беа притварани на исти начин, што не се бунеа кога поранешните бранители, кои Трендафил ги спомна скапаа во затвор цела година... Или за нив не важи демократијата... Демократијата е измислена само за миленичињата од СДСМ... И после ова не било селективност...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako kradat neka se poapsat site koga go uapsija gradonacalnikot na Aerodrom kaj bile sekjerka i kompanija da se bunat bre vise nemozam da ve citam bljak Изменето од anakin - 18.Јули.2008 во 15:28 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama ne samo vo istocniot i centralniot del ... treba charli da ostane dosleden i principielen koga se raboti i za severozapadniot del ..... bjlak
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj misli deka e ova policiski rezim i terror ima
problem so percepcijata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne voopsto ne misli ... ednostavno ZNAE
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekic
pojma nemas so zboruvas za zal |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poim nemas sto znam .... za zal ......
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oki
neka e kako so vikas ti grujo diktator neka ni e ziv i zdrav |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne rekov deka e diktator ... samo se obiduva da bide .... ocigledno kako mal samo golemiot diktator mu dozvoluvale da go gleda
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |