|
Уапсен и аболиран градоначалникот Заев |
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bi rekol, ipak e on potpisnokot na (skoro) site bitni lifcinja..... |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dali Zaev kradel ili ne treba doprva da se dokazuva, Gruevski prvo neka gi uapsi dokazanite kriminalci od negovite redovi, neka go vratat ukradenoto i neka si odlezat, pa da kazeme , e covekov navistina se bori protiv kriminalot.... vaka samo e diktator ....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ispravno ..... kako odminuvaat denovite od izborite navaka , maliot chaplin pokazuva deka izbornite rezultati ostavile silen vpecatok na nego ...... vece pocna da se odnesuva kako diktator od vremeto na informbiroto ...... apsi se sto spored nego nalikuva na politicki oponent so predispozicii da stekne doverba kaj narodot ...... SRAMOTA ..... ne vraca vo vremeto na informbiroto a vamu saka vo nato i eu integraciite ...... BRUKA ......
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slusajte Zaev veke e osloboden i sega se brani na sloboda
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mora da se brani- toa ne e demokratski
a tie so go zatvorija da dokazat deka e lopov ako dokazat neka istrune vo prdekan ako ne , ne\togas e nevin se e do dokazite a ne do insinuaciite a muabeti da totalitarizam piknete si gi zad sheshirce |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so dokazuva deka e diktaror??? imas problemi miki so percepcija da ne si mu svetil za zaev celo vreme pa znaish? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
diktator? ja prvo, i prvo neznam sto site za nego se fakjate....ja kako znam ne e nitu sudija nitu drugo nesto vo vrska so sudstvoto..... |
||
трендафил
Група Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е јасно зошто само СДСМ со организирана толпа врши притисок врз судот. Тоа не го направила ниту една друга партија во Македонија. Ако некој градел, не значи дека при тоа не крадел. Ќе потсетам само на Љубчо Георгиевски во чие време државата изгради најповеќе. Јас не знам дали Заев е невин. Судот и понатаму го смета за осомничен. Го пушти на слобода затоа што е тоа мислење на истражниот судија. Но можеби судијата попушти под притисок на толпата пред судот. Или е еден од тие 90% од судиите избрани по предлог на СДСМ. Во организираниот криминал учествуваат и судии, нели?
Се спомнуваат и долги притвори. Се заборава на Цветков, Стојков, Утковски и Кикереков кои скоро цела година невини беа во притвор и судот не им дозволуваше да се бранат од слобода ниту со огромна кауција. Да потсетам и на скоро шест месечниот притвор на Слободанка Шуклева. Или на притворот на поранешниот министер Бесник Фетаи кој излезе дека е прогонуван без вина. А како врв на времето на демократија (нели сега било диктатура) е ликвидацијата на Диме Поштарот.
Не ми е јасно зошто се спомнува Среќна Нова 1949 во негативен контекст од луѓе што го сакаат Тито. А таа е една од најуспешните негови години. Значи ли тоа дека и СДСМ почна да го смета Тито за диктатор?
На крајот сепак да го оставиме судот да си ја работи својата работа. Нека победи правдата.
Што треба да прави Груевски да биде демократ. Да не ги гони ли евентуалните криминалци во редовите на опозицијата. Изменето од трендафил - 18.Јули.2008 во 13:40 |
||
Негација на негативното.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е Трендафиле.
Потполно си во право. Демократија си е демократоја. Но, каква? Време за демократијата неможам да определам оти во конкретниот пример времето е време на опозицијата и на позицијата. Значи една подолга хронологија. Дали Заев е виновен или не сепак ќе каже судството кое верувам дека сега не би требало пшовеќе да е корумпирано. Но, што гледаа и што гледаат двете најголеми партии и секоја во своето време ги остава или остави да царуваат сеуште граадоначалниците на Свети Николе, Велес и Кавадарци (останатите кои ги имам пропуштено а се во стројот со тројцата споменати нека проштеваат) а јавна тајна е што тие работат и работеа кој во два кој во три(нели законот за Локална Самоуправа им овозможи на некои во законот да истераат два мандата и покрај тоа што пред законот имаа истерано еден мандат) мандата. Што би кажал за овие генијалци? Власта и оваа на ДПМНЕ и онаа на СДСМ очито немала и нема доблес и згора на се немисли тоа да го прави. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledam rabotava odi kon totalitarizam , ako e za pronevera kaj se apsi coek be kako da e pripadnik na al kaeda . Site li oslepevme . Nema problem , ima sud , ima sudski pokani . Ili ke ima nok na dolgite nozevi . Sramota e ova . Se znae kako ide sudski proces , da ne se pravime v gla udreni. Samo neka pocne da gi apsi cela garnitura sose nego licno , i site ebenii gradonacalnici , zasto site znaat deka kradata , aj trifun neka g pikne pa posle ke go skinat od eks KGB, ovde drzavata se raspaga , ke si igrame k*r tasak .
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една работа не е добра во целава ситуација како и во сите претходни вакви ситуации.Не станува збор за тоа дали е некој виновен или не.Проблемот е во тоа што сите се приведуваат јавно и во очите на обичниот човек сите се виновни без разлика дали добиле ослободителна пресуда или не.Затоа што утре сите нив ке ги прикажуваат со прст дека биле приведени јавно со лисици на раце.Се работи за заштита на човекови права.На крајот на краичтата никој не е виновен додека не се докаже на суд
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma se e toa ubavo ... samo ne znam kako chaplin ce prodolzi so apsenje na gradonacalnici niz zapadana Makedonija za da dokaze deka e dosleden vo ona sto go raboti ....... ili mozebi i nema tolkavi ingerencii koga e vo prasanje zapadna MKD? ......
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a mozebi i nema nikakvi kako sto nemase nieden negov prethodnik pa ni toj samiot dosega .......
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |