|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11321133113411351136 1553> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar den Dzaki
Dobar den fiks |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooo zdravo fille...kako samo zavodlivo trepkash.....pa i Oliva od Popaj ke ti bide ljubomorna... eve ti edna gushka
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da?
Blagodaram za pregratkataeve nesto i za tebe |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala fillence,fala.....kako si denes?..stasa na rabota?
zeshko li e vo skopje.... |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fille ma ushte ne si trgnala.....
zdr djaki
zdr fiks
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo ana marija...
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ana Marija...jas veke go pravam prvoto kancelarisko kafesamo da mi se zagree kafematot
Fiks, ovde e pekolno i toa rano na sabajle...a doprva treba da odam do bankasreka sto mi e pozadi kancelarijainaku ke pocnev da koristam elektronsko bankarstvo preku leto |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu vi e toplo vo skopje..koga idam tamo vo leto se prepotuvam kako prase....kako samo li ziveete vo toj pekol...ama naviknati ste ...toa e rabotata...
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks, posle tolku godini covek se naviknuva...prvoto leto koga ostanav vo Skopje, 2001, togas bese vojnata...volontirav vo humanitarna organizacija i vo najtoploto odevme da nosime hrana vo domovite kaj sto bea izbeglicite...za dva dena se isoncav ko da sum bila 10 dena na plaza...i mi bese tesko bidejki vo Kocani ne e tolku toplo ko ovde...ama posle pominati 8 godini vo Skopje, veke se naviknav
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e koga si bila ti humanitarec jas nosev pushka na ramo...
bev vo vojska togash i me prakaa po tereni...beshe teshko no ne se zalam ....SE ZA MAKEDONIJA... |
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci i dvajcata sme rabotele za dobroto za Makedonija
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa taka mu doaga....ama se toa denes se omalovazuva...na kraj ke ne napravat deka ni sme bile teroristi....a vistinskite teroristi si sedat na udobni stolcinja vo parlament...
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam fiks...za zal taka e...mene nikoj ne moze da mi go plati stravot sto go pretrpev duri vadev luge od Volkovo na koi im se zakanuvaa deka ke vecerta ke bidat napadnati...ili pak na nekoj drug sto na lice mesto bil tamu...No sepak, jas se nadevam deka taa godina nema nikogas poveke da se povtori...i deka sepak postoi podobro utre
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oportunista golem si....sekoj den nov pocetok......
ama ne e taka vo ovaa nasha majcicka makedonija..... kamo da bide .....i da dojdat takvi denovi.... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 11321133113411351136 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |