IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9293949596 922>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:46

членке над мене ренат, сепак сеуште не се знае за кој член станува збор??

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:47
а членката над мене нашла да зборува за смешкање цело време 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:50
ееееееее никакоооо, не ми иде мене со плашење, ако не ми веруваш прашај ги двете членки над мене... не знам јас за лошо  и еве за да ти докажам, од мене иаш насладиќок и најнежен бакнеж  сега во ред ли е ренат ова членке над мене?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:51
членке над мене гоуст е слатко духче 
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:51
lele....zarem nekoj se plasi od nasiot Ghost.....?
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:55
Ghost! vidi so ti prakjaat - - - - - - - clenot nad mene taa rabota
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:59
хехххеее, окккккккккккккк почекајте ме само малце да идам да се заплакнам оти ми поцрвене лицето, аманнн не ме фалете толку, пропаднав онаму доле  членке над мене ребат, немој многу да им веруваш, они тоа го зборат само затоа што се едни од најслатките и најдобрите девојки на форумов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 23:00
членки над мене гоуст изгледа се скри од трема колку срциња бакнежи и внимание доби денес......еве и од мене малку 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 23:02
сите членови над мене мојата несинхронизираност со вас потребна за добриот ефект на темава....сигурно се должи на "брзината" на мојот интернет 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 23:03

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

хехххеее, окккккккккккккк почекајте ме само малце да идам да се заплакнам оти ми поцрвене лицето, аманнн не ме фалете толку, пропаднав онаму доле  членке над мене ренат, немој многу да им веруваш, они тоа го зборат само затоа што се едни од најслатките и најдобрите девојки на форумов

ауууууууууу јас место да ја поправам поракава, ја пратив пак.. лелееее ете гледате колку ме збунивте??

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 23:04
wow  wow wow, Ghost...popoleka....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 23:04
членке над мене, нормално
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 23:04
јас веќе не знам кој е членот над мене или членот над ренат кој наводно е љубоморен 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 23:06
ејјјјјјјјјјјјјјјјјјј пополекаааааааааа, ајде еден по еден ќе идеме  зашо ни јас веќе не знам на кој член над мене да му пишам пошто кога и да напишам, членот над мене веќе се сменил
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9293949596 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.