|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 506507508509510 717> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... fala bogu se raatisav... od majstori.. od gosti... a i sinceto na mama ...go isprativ za Bugarija.... malku da se probanja...
...i kako ste be devojcinja....IQ....kako ti se cini sega vaka...postara...... blazo.... luge izmislija vilushka... ...sakash da izvalkash tie garavi kosi....rushka go zaboravi pivoto.... a angelina moma ubava... se si kasni so kafeto.... znaete li vie deka pocnav da go sonuvam toa kafe....... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja denes se chuvstvuvam neshto megju i
mamamd ne mi vikaj postara, ke me fati panika |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кафето ИДЕТ...штом си ги испратила мајсторите,седнувај да пиеш кафе...знаев дека си зафатена,затоа не ти варев...гледаш колку ги има,се некој ќе ти го испие...и после пак јас крива
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... izvini milo...kako se cuvstvuvash... kako pogolemka...... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve po edno kafence |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...od kal da e ...Angelina da e... si se snajde...se izvlece... ama prosteno i od mene i od boga.......
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
strashno se chuvstvuvam kako dete |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамамд...дури..отрчав..до продавница...дури го сварив...
Ангелина....веќе....завршила работа.....
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... e aj sega do sabajle trgneteme od forumov.... ke si kafesuvam.... ke si pishuvam.... ke si citam.... i IQ.... milo moe...pa ti si dete...vo sporedba so nekoi tuka....e malo moe ti koga se rodi...jas veke imav osumesecen sin... aj sea pak me vrtish... za snaa da te vrbuvam.......
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne te trgame mamamd ima da ne druzish ne me biva mene za snaa ich
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... treniraj milo...treniraj... jas sekoj den tuka... na rezonancijava treniram... i se sum podobra... i poubava.... do sveveshterishte... abe ima da bidam sovrshena.... .... blazo.... do kaj si ti so zaljubenosta.... .... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ti i sega si sovrshena
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. posle tolku kafe ... ova ke me snajde........
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е бе мамамд што ти е авторитет
глави искршивме која да ти свари побрзо кафе
сега имаш резерви за до сабајле
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 506507508509510 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |