![]() |
|
Интересни слики... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Автор | |||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Хехехе него ако ти кажам дека пред 1 недела се запознав со едно другарче Бугар од Софија во Скопје дојде го прошетав низ Скопјево што ќе кажеш за тоа? ![]() Ќе се смееш или ќе се убиеш ![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Радуваме се
![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
И како, те слушам или нешто слабо? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
да бе
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Само бегај бе што има во Скопјево да се покажува незнаев што да му покажам....сега се градат некои споменици ама не се уште поставени Што да му покажам, стражарска кула на Камени Мост, толку убаво што ти оди едноставно да земеш јаже и да се обесиш на неа ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
па ке чуеш скоро слабо ли , високо ли ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Јахахахах ете по смајлито реков ќе се изненади човеков ![]() Додуша фин беше, само ми беше потешко да го разберам он совршено ме разбираше, јас неможев да го разберам многу побрзо го зборувате јазикот од нас...ние сме нешто како slowmotion ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Не искрено речено немој да се лутиш што те нареков тетка, тоа на зафрканција онака, се надевам немаш некакви замерки за тоа.. |
|||
![]() |
|||
||
ма даj
забавуваj се ![]() |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
тетка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slowmotion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() е, не - днес ме утема ай уште нешто дай молам ти се ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ејј изгубив мотивација ова теткава тука мислам дека сака да ме убие сега зошто ја нареков тетка.....така ли е ТЕТКА Пагане |
|||
![]() |
|||
||
не бе себе ке утепам
ама сум една па кути тамо шо си честна верно е ова жена никогаш не треба да кажува вистинските си години ![]() ![]() Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 10:19 |
|||
![]() |
|||
||
Јас не спомнав години, тоа не смеам..исто како што несмеам да спомнувам име.. П.С. Што има врска тоа јас неразбирам мене ништо не ми пречи...али сепак ти ја почитувам интимноста не сум спомнал на форумов колку години имаш..или пак како се викаш, тоа не ни сакам да го правам... Изменето од Vladimir88 - 17.Јули.2008 во 23:20 |
|||
![]() |
|||
||
Изменето од pagane - 17.Јули.2008 во 23:37 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |