|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11241125112611271128 1553> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega se razbravme...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Engleskiot pacient...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toj engleski pacient abe mnogu naporen film...pa da umresh od dosada dodeka zavrshi...
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Js,fiks obozavam horori i trileri i nesto kako psiholoski trilercinja
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera go gledav Messengers,mnogu dobar horor
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......u pravo si... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledav na HBO pred nekolku meseci eden horor....ama ne mi teknuva imeto...beshe za edna devojka vo amerika koja bila opsednata od demoni..eden sveshtenik se obiduvashe da ja izleci so egzorcizam...a mi tekna....dali beshe
ZIVOTOT NA EMILI ROUZ ILI NESHTO SLICNO...VISTINSKA PRIKAZNA BILO...KRFTA MI ZAMRZNA....POTOA GO NACEKAV PAK POSLE NEKOE VREME I ODMA GO SMENIV KANALOT... Изменето од fiks - 17.Јули.2008 во 20:58 |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be well mnogu dosaden..pa ne znam kako im se svide onaj film na lugeto...sega moze si ima toj umetnicki vrednosti ama mnogu be dosaden...otok na made...da mi prostite na izrazov...
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha,ha Fiks
Jas sakam da se plasam
sama gledam najcesto...
|
|
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nisho ondak, iglata i bushi...hhahahaaa
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe val i jas sakam horor filmcinja ama ova shto imashe edna scena vo edna plevna se smrznav od strav...eve sega dodeka pishuvam za toa se naeziv celiot....vo devojkata da mi ti imalo 6 demoni..i pocna da govori na razni jazici i da gi kazuva po ima koi se demonite..jas sum toa i toj bev vo neron ,hitler i razni drugi negativci i prito zbori na latinski,aramejskii nekoi drugi jazici... i na kraj se javuva lucifer...ama ova vo atmosfera na iscekuvanje buka ,galama,vetar i pocnaa zmii da izleguvaat od sekade...abe mi se smrzna krvta... a se ova bilo vistina..i na kraj devojkata umira i cela e vo rani i nejze ise javuva bogorodica i ikazuva deka moze da bira dali odma da odi vo rajot ili da go izdrzi se toa za lugeto na zemjata da razberat deka postoi zloto od gjavolot...a taa go odbira vtoroto..... |
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas interesen film ovoj Fiks,za koj raskasuvas...
Sakam horori so prikazna,bazirani na vistinski nastani...
Sakam sodrzina,iako retko koj ja ima istata...
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam horor filmovi
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fille za tebe samo ljubovni trilercinja
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 11241125112611271128 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |