|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11101111111211131114 1553> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od kade pa sega takva ideja ? ... poradi dolzinata na noktite li e takvo mislenje |
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve me Djaki
znam deka ti falam
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto se odnesuva do dupkite , ne mi protivreci .... bidi sigurna deka znam .... oti postojat dupki ..... vo zakonot
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
greska si ... mozes da mu falis samo dokolku si mu privrzok za klucevi .... inaku mozes samo da mu nedostasuvas govorete Makedonski |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imam dva
i cesto gi menjavam
sega dvata mi se od T-mobile, i sluzbeniot i privatniot
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хехе па реагирај да ги зацементират
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tiki , do kaj si so broenjeto ? .....
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas i ti sme pesokot Val
vodata (drugive) tece, nie ostanuvame
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e prakticno da se zacementiraat ... posle ne se dupki ..... jas rabotam na zatnuvanje |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lepavcov e strucjak za toa, toj na taa tema ima diplomirano
udarni dupki
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ami kazi gi broevite da ti se javime de.... |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова на Комуналец ми личи
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i taka, 1982jasi imoira zaedno se poklonive na grobot na Tito
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vodovod i kanalizacija
ama koj e vodovodot, a koj kanalizacijata
mala shala
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 11101111111211131114 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |