|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 382383384385386 441> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...abe svadba ne e igrachka, momcive begaat a curive ne se prisutni fizichki da gi drzat, zatoa nema da ima svadba ovdeka nikad...
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...kako nema da ima...?....zarem mastilovo ke mi se isushi...? |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajmoo, FIKS and FILE
morame da gi kerdosame Изменето од apce - 17.Јули.2008 во 10:35 |
|||
apce
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...jas rabotam veke na sluchajot... ...sega ke pochnam i na organizacija...ke mi pomognesh...? |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekako darling
pa to ima da bide svadba stoljeca
|
|||
apce
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...kakvo stoljece...!!! ...tisuchljecha... |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da vi ibam toa zenetinite, kaj brzate, poleka... pa i ako ne praat svadba golema rabota...nek si se sakaat oni...toa e vazno...
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...vikash da ne brzame...a zhelezoto shto se kova dodeka e zheshko... P.S. ...poleka ti so sukaloto...ne tuku se razbacuvaj... Изменето од moira - 17.Јули.2008 во 15:48 |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...rano e za svadba, a veridba, a medeni mesec, a pari za svadba, a da se kaze po rodnini i drugari...eeeeeee za toa treba edna godina pripremi visinski, pa posle se prai svadba, ako ne e prestapna godina...ahahahahaa
|
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iiiii, so ke ni prais
aaa, cek malko,
ja ke se pofemkam kako seljacka nevesta
|
|||
apce
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...eeeeeee, koj ke tera adeti...veridba mozhe...a svadbata jas ja sponzoriram... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...kaj se butash preku red...!!! |
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so be godina
a be nema sansa
fakas za gusa i pred maticar
a be kriza e za mazi
ako mnogu se misli moze mladozenecot
da fati dzade
|
|||
apce
|
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro ma ne me karaj
aj , ke cekam pozadi zoltata linija
|
|||
apce
|
|||
Внеси реплика | страница <1 382383384385386 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |